Nieuws - 1 november 2018   15:01 Verbier opent skigebied eerder vanwege zware sneeuwval

Door:

Die sneeuwdump die over de Alpen is getrokken zorgt nu al voor goed nieuws! Het Zwitserse Verbier gaat de boel namelijk iets eerder aanzwengelen dan gepland. Verbier gaat morgen al open! 

Verbier kan nog niet meteen het hele skigebied open gooien, maar ze werken er hard aan om zoveel mogelijk pistemeters klaar te hebben voor het weekend. Er is al een dikke 60cm sneeuw gevallen op de lager gelegen delen, waardoor ze meer dan genoeg sneeuw hebben voor de eerste pistes en het draaien van de liften.

Het Lac des Vaux gedeelte van Verbier is de eerste die open zal gaan morgenochtend en vervolgens zal Verbier gefaseerd meer gedeeltes van het skigebied gaan openen in de komende weken. Het Attelas-Ruinettes gebied zal de eerst volgende die geopend gaat worden, al moeten de sneeuwmakers en de bullychauffeurs daar nog wel wat werk gaan verzetten.

Deze gebieden zullen de gehele maand november in ieder geval in de weekenden geopend zijn en dan staat de volledige opening én het dagelijks draaien van de skiliften gepland voor de eerste week van december.

De volgende liften zijn vanaf morgen geopend:

Télécabine Le Châble – tussen 08.40 uur en 17.00 uur
Télécabine Verbier Les Ruinettes – tussen 08.45 uur en 16.15 uur (pistes in dit gedeelte nog gesloten)
Funispace – tussen 08.55 uur en 16.15 uur (pistes in dit gedeelte nog gesloten)
Lac des Vaux 1 & bijbehorende pistes – 09.05 uur en 16.15 uur

Een dagkaart is nu te koop voor CHF 42,- voor een volwassene.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

21 april 2019

Zondag WTF #326

De afterbang van Snowfest 2019 overleefd? Of nog steeds aan het vegeteren op de bank? Anyway, chillmode xxl is aan!  Lees Meer…

Meer Nieuws