Nieuws - 5 september 2018   17:41 Victor De Le Rue krijgt wildcard voor de Freeride World Tour 2019

Door:

Booyaa! Na Tanner Hall gaan we komend seizoen ook Victor De Le Rue bij de Freeride World Tour voorbij zien komen!

Dat bracht de Freeride World Tour zojuist naar buiten en ze laten er meteen geen gras over groeien. De wildcard die Victor De Le Rue voorgeschoteld krijgt is er eentje van het formaat ‘seizoens wildcard’! Daarmee hoef je je dus ook geen zorgen meer te maken bij welke wedstrijd hij aanwezig zal zijn, want elke keer als de Freeride World Tour gaat livestreamen, dan komt Victor ook voorbij.

Tenzij hij zichzelf natuurlijk kapot maakt door i dont know… Een rots te koppen of iets dergelijks? Ja, dan is het wel gauw gedaan met de deelname van Victor De Le Rue bij de Freeride World Tour, maar laten we even stoppen met zo denken. Hij doet mee, het is vet en we zijn rete benieuwd hoe hij het gaat doen. Wie weet even goed als z’n broer, Xavier De Le Rue?

We gaan het zien, maar de Freeride World Tour maakt ons nu toch wel erg lekker met deze seizoens wildcards. Zelf hadden ze er ook enkel positieve teksten over. “Met de wildcard, die Victor De Le Rue krijgt voor de Freeride World Tour 2019, heeft hij nu de mogelijkheid om zijn big mountain en freestyle skills eens te testen met ‘s werelds beste atleten. Net zoals zijn broer Xavier is Victor zichzelf constant aan het pushen om het meeste eruit te halen en dat daardoor heeft hij ook zelf naam weten te maken in freeride snowboarding”, aldus de FWT.

De kalender voor het nieuwe seizoen is overigens nog niet bekend, maar we nemen aan dat dat zo spoedig mogelijk online gezet gaat worden. Eerder werden er al wildcards uitgedeeld aan Carl Regnér (SWE), Jackie Paaso (USA), Drew Tabke (USA), Aymar Navarro (ESP), Maude Besse (SUI), Fabio Studer (AUT) en Wakana Hama (JPN) dus ook die komen we tegen in de race om de titels! Ben je nu benieuwd geraakt naar Victor De Le Rue z’n activiteiten, check dan snel even onderstaand beeldmateriaal:

Bron:

Foto: The North Face

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

16 juni 2019

Zondag WTF #333

Al depressief, wetende dat de zomer nog heel lang gaat duren? We feel you. Tijd om de realiteit weer even te ontsnappen, het is WTF o’clock!  Lees Meer…

Meer Nieuws