Nieuws - 6 februari 2016   16:55 Volledig verzorgd op reis met het Dutchweek Festival ALL-IN ticket

Door:

Wintersport en je bankrekening, het is en blijft een issue. Ja, ook voor jou en ook voor ons. En dan te bedenken dat je ook nog eens alles moet regelen! Dutchweek Festival snapt als geen ander dat je dat niet wilt en komt daarom, net zoals vorig jaar, met een ALL-IN ticket waarin écht alles zit én dat alles tegen een enorm scherpe prijs!

Jammer genoeg kennen we allemaal het probleem wat geld heet wanneer we op wintersport willen. Het liefst zouden we natuurlijk allemaal met onze neus dagelijks in de verse sneeuw vallen, maar dat gaat nou eenmaal niet lukken. Plus, wanneer je je zuur verdiende geld hebt uitgegeven aan accomodatie en reis voelt het wel een beetje alsof je er al bijna bent, maar schijn bedriegt.

Dan is het namelijk nog noodzaak om een liftpas aan te schaffen en als je nog geen eigen materiaal hebt komt deze huursessie ook nog even vrolijk om de hoek kijken. Om nog maar te zwijgen over al die keren dat je op de piste eet ‘omdat het toch vakantie is’ en dan tellen we de rondjes die je weggeeft tijdens dat ene gave feest in de sneeuw of in de après skiën nog niet eens mee! Man, man, man… Als we het zo opnoemen lijkt die wintersport meer een bodemloze put en meteen ook een aanslag op je portemonnee te zijn, het zou dan ook helemaal het einde zijn wanneer hier iets op gevonden zou worden…

Nou, bij deze hebben we het antwoord gevonden voor zulke problemen en die heet de ALL-IN reis van Dutchweek Festival! Zij kwamen vorig jaar met dit grandioze idee om gewoon alles, maar dan ook écht alles, voor je uit handen te nemen. Klinkt goed toch? Zo kan jij gewoon langskomen waarvoor je hebt betaald en dat is: een onvergetelijke tijd in de sneeuw hebben!

Dutchweek Festival

Daarnaast zorgt dit ALL-IN pakket er voor dat je niet achter het stuur hoeft te kruipen (lees: het feest dus al eerder kan beginnen) meteen bij alle feesten van Dutchweek Festival bij de 360 Bar en Malaysia Clubnights aanwezig bent, je onbeperkt kilometers kan vreten op de piste, onderdak hebt en dit alles voor een spotprijs waar je mond van open valt!

Je zou nu namelijk denken dat het alsnog een flinke duit gaat kosten om zo’n week met zoveel activiteiten te overleven, maar Dutchweek Festival bewijst het tegendeel. Al vanaf 310 euro zit jij in de sneeuw en kom je thuis met een ervaring waar je vrienden die niet mee zijn geweest jaloers van worden!

Dutchweek Festival begrijpt overigens ook dat er wellicht mensen tussen zitten die dit concept heel graag gebruiken, maar dat ze toch wat meer luxe willen. Daarom hebben ze de ALL-IN ticket weten uit te breiden met vier sterren hotels en de mogelijkheid om met het vliegtuig langs te komen. Fancy, eh? Meer informatie vind je hierrrr en als je meteen wilt beginnen met boeken klik dan hierrrrr! Wie gaat er allemaal naar de Dutchweek 2016? Laat je horen op Facebook en Twitter!

Bron:

Foto: Henk van der Giesen voor 360 Bar

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws