Nieuws - 19 januari 2021   11:59 Volledige Canadese snowboard team afwezig bij LAAX OPEN

Door:

Slecht nieuws uit Zwitserland, het volledige Canadese snowboard team staat niet aan de start van LAAX OPEN 2021 Slopestyle.

Daarmee wordt het een compleet andere wedstrijd. Sebastien Toutant was vorig jaar namelijk de winnaar van LAAX OPEN 2020, Mark McMorris is altijd een gedegen kandidaat voor een plek op het podium en ook Max Parrot & Tyler Nicholson gooien standaard hoge ogen tijdens internationale wedstrijden. Daarnaast zijn het ook Cameron Spalding en Liam Brearley die eveneens naar de onderste regionen van de startlijst zijn gestuurd door de DNS achter hun naam.

Coronabesmetting onder Canadese Snowboard Team?

Een officieel statement is er nog niet gemaakt, maar de geruchten zingen al rond in het Zwitserse dorp. Tja, ergens niet zo heel vreemd. Want waar rook is is vuur, één en één is twee en een compleet nationaal team wat opeens niet aan de start van LAAX OPEN verschijnt is anno 2021 coronavirus.

Of het ook daadwerkelijk gaat om een coronabesmetting wordt niet bekend gemaakt en het wachten is nu dan ook op een officieel statement vanuit de Canadese snowboard bond. Tot die tijd kan er alleen gespeculeerd worden. Wat een potentiële besmetting betekent voor de rest van de competitie én overige atleten die met Canadese atleten in aanraking zijn gekomen, is eveneens nog niet bekend. Hoe dan ook, de Canadese atleten zullen we tijdens de rest van het LAAX OPEN niet meer terug zien, waardoor er voor de andere atleten wellicht nieuwe kansen zullen openen.

Wordt vervolgd!

Foto: LAAX OPEN / Ruggli

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws