Nieuws - 30 december 2016   8:58 Vrouw overleden na zware val uit stoeltjeslift in Amerika

Door:

En weer is er een bizar ongeval te melden in wintersportland. Gisteren is een 40-jarige vrouw om het leven gekomen nadat ze uit een skilift viel in het Amerikaanse Granby skigebied! 
Dat mensen uit skiliften vallen komt nog wel eens voor, maar meestal zijn de gevolgen niet al te groot. Een enkeling loopt gebroken botten op maar verder is vooral het ego gekrenkt! In het Amerikaanse Granby ging het gister echter helemaal mis, daar viel een 40-jarige samen met haar twee kinderen uit een stoeltjeslift.

Reddingsdiensten werden rond 10 uur ‘s ochtends lokale tijd ingelicht en waren snel ter plaatse. De drie slachtoffers zijn vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar de 40-jarige vrouw aan haar verwondingen bezweek. Één van haar kinderen liep ook verwondingen op bij het ongeval maar de situatie is wel stabiel.

Hoe dit ongeluk heeft kunnen gebeuren ia nog niet bekend en er is nog een onderzoek bezig. De slachtoffers zaten in een vierpersoons stoeltjeslift die van de kabel gehaald kon worden, maar het is wel bekend dat de lift niet van de kabel is gevallen. Of het om een technisch mankement gaat of het slecht handelen van de personen zelf is eveneens niet bekend gemaakt. Het is het eerste dodelijke liftslachtoffer in 14 jaar tijd voor Colorado en de laatste jaren zijn er juist steeds meer beveiligingsmaatregelen getroffen om dit soort incidenten te voorkomen. De politie zal in ieder geval veel getuigen gaan horen, Om er achter te komen wat er precies gebeurd is.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws