Nieuws - 28 januari 2021   17:59 WANTED: Kom jij het Snowchamps team versterken met je blogtalent?

Door:

Trek je stoute schoenen aan en stuur ons een bericht, we zijn namelijk opzoek naar enthousiastelingen die graag eens in de zoveel tijd meebouwen aan Snowchamps!

Eigenlijk had er moeten staan:

Vertel het tegen al je vrienden, familie en collega’s want waarschijnlijk zit iedereen toch thuis op een houtje te bijten.

Maar goed, had je dan doorgeklikt?

Nee, lijkt me ook niet. Hoe dan ook, we zijn dus opzoek naar leute die het leuk vinden om in de pen te klimmen. Gewoon, omdat ze graag over wintersport gerelateerde onderwerpen schrijven. Of omdat ze een mening hebben en dat kleurrijk en goed onderbouwd kunnen uitwerken. Of omdat je aan het revalideren bent en je daar graag je ervaringen van op internet wil zetten. Of omdat je gewoon enorm vaak op pad bent, hier gave foto’s en video’s maakt en dat graag aan een groot publiek toont. Uiteraard wel winter gerelateerd. Of…

Een mix van alles van hierboven. Dat mag natuurlijk ook. Wat ook mag: alles wat hier niet boven stond. 

Eerlijk gezegd zijn we dus gewoon op jacht naar mensen die het leuk vinden om eens in de zoveel tijd mee te werken aan het leukste winterplatform van de BeNeLux. Want zeg zelf, bij wie kan je nou eigenlijk écht terecht als je een bizar verhaal hebt over die ene keer in de apres ski? 

Juist, bij ons! En bij wie kan je nou eigenlijk écht terecht als je een verhaal hebt over dat je drie dagen bezig bent geweest om een kicker te bouwen, om er naderhand achter te komen dat hij te traag is en je geen footage hebt?

Juist, bij ons! En bij wie kan je nou eigenlijk écht terecht als…

Naja, you get the point. Point is dat we graag ons team verrijken met enthousiastelingen. Geld hebben we niet, dus daar hoef je het niet voor te doen. Je moet het vooral leuk vinden en meedenken doen we eveneens graag. Dus als je graag leert editen dan hebben we video content voor je. Wil je graag dieper in onderwerpen duiken waar niemand over durft te praten? We zijn all ears.

Wie zijn wij:

Snowchamps is een jong en dynamisch team waarbij iedereen gedreven en gepassioneerd bezig is met wintersport. Wintersport is ons leven en met onuitputtelijk enthousiasme brengen wij dat ook naar buiten. Het leukste nieuws, de gaafste video’s en de mooiste foto’s, alles wat te maken heeft met winter(-sport) is te vinden op onze site! Het bloggen kan vanuit je eigen huis, zolder of skihut gedaan worden dus ideaal in te delen in je eigen tijd.

Wil jij deel uitmaken van dit team? Stuur dan NU een mail met jouw motivatie, reden waarom jij bij dit team hoort en C.V. naar info@snowchamps.nl en wellicht ben jij onderdeel van het leukste team van Nederland!

Kleine noot: Die C.V. is puur om te kijken wat je bezighoudt en waar je hart sneller van gaat kloppen, niet of je het wel of niet gaat worden.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws