Nieuws - 15 april 2016   17:24 We Are The Faction Collective: S3E3

Door:

De nieuwste aflevering van Faction Skis hun webserie genaamd We Are The Faction Collective staat online en we zullen eerlijk met je zijn: we hebben er een beetje mixed feelings bij. Nee, dat komt niet omdat de beelden die je dalijk gaat zien gaan tegenvallen (SPOILER: hij is EPIC!), maar wel omdat dit de allerlaatste aflevering van de We Are The Faction Collective webserie is. Gelukkig voor ons zwaaien ze ons vaarwel door een enorm dikke edit online te mieteren die je zekers te weten moet hebben gezien!

En de vorige afleveringen van de We Are The Faction Collective serie natuurlijk, want ook zij hebben er stuk voor stuk voor gezorgd dat Faction’s webserie een hele dikke is geworden. Wil je nou eerst de andere edits bekijken voordat je je waagt aan deze ultieme eindbaas? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

We zijn nog steeds een beetje in twijfel of we nou met blijdschap terug moeten kijken op drie hele mooie seizoenen die Faction Skis ons voor heeft geschoteld of dat we in janken uit moeten barsten omdat Faction ons gaat verlaten. De afgelopen jaren hebben ze ons namelijk aardig bezig gehouden en dat kwam uiteraard omdat het heerlijk beeldmateriaal was, maar dat kwam ook omdat ze ‘maar’ drie episodes per seizoen deden.

Dit zorgde er voor dat wanneer iedereen zich aan het begin van het seizoen al had gemeld met een openingsedit, Faction Skis nog even op zich liet wachten. Tot enorme irritaties bij ons aan toe. Maar goed, dat gebeurde tot het moment dat ze het internet op kwamen stormen en telkens zorgde die openingsedit er voor dat we ze meteen alles hadden vergeven. Het betekende namelijk vooral één ding: We Are The Faction Collective zou namelijk ook dat seizoen weer langs gaan komen!

En nu, nu is het moment daar dat we afscheid gaan nemen, maar gelukkig heeft Faction Skis zelf al gemeld dat ze bezig zijn met andere projecten. Helemaal van ons beeldscherm gaan ze dus niet, al weten we nu nog steeds niet wat er uit de hoge hoed gaat komen. Ach, wat ouwehoeren we toch, dat zal waarschijnlijk net zoals de afgelopen jaren gaan verlopen.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws