Nieuws - 15 april 2019   18:17 We zijn iets nieuws gestart en dat moet je even zien: SnowchampsTV

Door:

We zijn gestart met SnowchampsTV zodat jij een extra mogelijkheid hebt om even up to date te zijn m.b.t. het nieuws, dus even terugblikken op de hoogtepunten van de maand maart én dit alles in een vers, nieuw en uniek jasje? Check ‘t!

Waar de momenten in de bar toch nog eens toe kunnen leiden. En we zullen het je ergens nog sterker vertellen, want het vreemde aan het verhaal is dat dit hele idee werd geopperd toen ondergetekende gewoon nuchter was.

Ja, zorg jezelf daar naderhand maar eens uit te ouwehoeren.

Hoe dan ook, het zorgde voor een aantal mooie momenten en al met al kunnen we je één ding vertellen: we hebben ons weer lekker voor l*l gezet en we kwamen erachter dat we niet het meeste talent hebben voor video’s.

Oh, wait, dat waren twee dingen, maar hey! We zijn gestart en de eerste aflevering van SnowchampsTV staat online! Bij deze hebben we een dus een aantal highlights van de maand maart 2019 voor je op een rijtje gezet, is de razende reporter ook nog eens op een aantal evenementen geweest én kijken we vooruit naar de nieuwe maand waar uiteraard ook een hoop gaat gebeuren.

Wel moeten we je even melden dat we dachten dat dit alles maximaal tien minuten moest gaan duren, maar zoals je hieronder merkt: het is dubbel zoveel geworden. Oeps, sawry!

We bedoelen het goed en dergelijke, ook al neemt dat niet weg dat we je feedback graag horen. Dus, als je nog tips en tricks hebt die ons kunnen helpen? Laat het ons weten via info@snowchamps.nl of WhatsApp of Facebook messenger.

We hebben er alleen nog niet echt een naam voor, dus als je nog een goed idee hebt dan horen we dat graag. In de reacties hieronder of gewoon via de telefoon, wie weet win je nog wel eens wat. Of niet.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws