Nieuws - 13 januari 2020   19:30 Wed mee op de Freeride World Tour en win Peak Performance spullen

Door:

Het is bij deze de hoogste tijd om je passie eens om te zetten in prijzen, je kunt namelijk wedden op de Freeride World Tour en er met Peak Performance spullen vandoor gaan!

Zo, vanaf vandaag kan je je vriend of vriendin gaan vertellen dat die uren naar de Freeride World Tour gluren omgezet kunnen worden in prijzen. Keiharde prijzen wel te verstaan, aangezien Peak Performance er eveneens volle bak in mee gaat.

“For the overall winner; a full ski outfit from Peak Performance, designed for the Freeride World Tour, including; jacket, pants, liner, midlayer, baselayer, beanie & cap is up for grabs”, aldus de Freeride World Tour over deze weddenschap en we kunnen je vertellen: dat is een grote hoeveelheid aan Peak Performance kleding die beschikbaar wordt gesteld. Uiteraard is dit niet het enige wat je kan winnen, want voor elke Freeride World Tour wedstrijd wordt er iets uitgedeeld.

Een pet als je derde wordt, een t-shirt als je tweede wordt en een hoodie als je de beste van de dag bent.

Want wedstrijden zoals dit, qua winnaars wilt het allemaal nog wel eens raar lopen. Als mooi voorbeeld gebruikt de Freeride World Tour de kersverse winnares van de Xtreme Verbier wedstrijd, want als we eerlijk zijn hadden we niet verwacht dat Elisabeth Gerritzen er met de eerste plaats vandoor zou gaan.

Maar goed, dat maakt het hele feest natuurlijk wel een stuk leuker.

Anyway. Tijd om je te vertellen hoe je hier aan mee gaat doen, want dat is uiteindelijk waarom je hier bent. Stap 1 is even op deze blauwe tekst klikken en dan vind je het vanzelf wel. Ha, nee, we zullen je niet aan je lot overlaten daar, maar het is echt heel easy. Stap 2 is namelijk aan de linkerkant op Hakuba klikken en dan gewoon melden wie jij denkt dat er gaat winnen. Oh, en zorg dat je de deadline niet mist, dat is ook wel handig.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Een extreem lome zondag hoort wel een beetje bij deze tijden. Toch? Die maken we even helemaal. compleet voor je met een dosis WTF!  Lees Meer…

Meer Nieuws