Nieuws - 3 februari 2018   11:05 Wie jarig is trakteert, win nu een muts van Poederbaas!

Door:

Het is dan wel geen taart, maar Poederbaas is jarig en in samenwerking met hen mogen we nu mutsen weggeven! Dus, zin gehad om een muts naar keuze te winnen? Klik dan snel door om te zien wat je er voor moet doen. En om je alvast een idee te geven: het is niets bijzonders, maar je creativiteit wordt wel op de proef gesteld. Dus, wie doet er mee?

Wat we daarmee bedoelen? Nouja, je bent natuurlijk niet de enige die een muts van Poederbaas in de wacht wilt slepen. Ha, wat dacht je dan? Dat je de enige was die ons heeft gevonden op het wereld wijde web? Think again! Zeggen we nu overigens heel stoer, maar tegelijkertijd zijn we diep van binnen wel heel erg blij dat je er bent.

Anyway, om het allemaal een beetje in goede banen te leiden moeten we dus wel een reden hebben om ‘m aan jou te geven in plaats van je eh… Ex vriendin. Bijvoorbeeld dan he. Daarom hebben we iets leuks in het leven geroepen en dat vraagt eigenlijk niet zo bijzonder veel van je. Behalve je creativiteit!

Want we willen graag dat jij Poederbaas op een zo bijzondere en meest creatieve manier feliciteert dat we eigenlijk niet meer om je heen kunnen. Dus, dat kan via een foto, maar ook via een video, maar ook via welke mogelijkheid jij het ook leuk lijkt. Enige wat wel even belangrijk is, is dat wij het ook gaan zien en dus is het zaak dat je ‘m in de tijdlijn van het artikel op Facebook zet, of naar info@snowchamps.nl stuurt.

Beide zijn wat ons betreft geen probleem, ook al kan je er uiteraard via Facebook voor zorgen dat meerdere mensen jouw video meteen kunnen liken, delen en dat je je vrienden kan aansporen om ‘m te liken. Just saying. We willen je niet meteen op ideeën brengen maar zo zorg je er wel voor dat niemand meer om je felicitatie heen kan! Dus:

– Feliciteer Poederbaas op een zo bijzondere en/of creatieve manier
– Share dit met ons via de Facebookpost, via @snowchampsnl op Instagram of via info@snowchamps.nl

En that’s it! Ja, we zijn niet zo van de lastige activiteiten. Gewoon geniale video’s en/of foto’s insturen en winnen. Daar staan we voor. De wedstrijd duurt ongeveer een week en daarna gaan we alles eens extra goed bekijken. Wie doet er mee?!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws