Nieuws - 5 februari 2017   16:46 WINACTIE: Blueprint BSG2 Goggle + low-light lens t.w.v. 160 euro!

Door:

De krokusvakantie zit er weer aan te komen en dat betekent dat heel veel lui uit de Benelux naar de sneeuw gaan. Dat betekent dus ook dat er weer nieuwe gear gekocht moet worden, maar helaas is dat altijd zo tergend duur. Of nouja, het hoeft niet altijd duur te zijn als je het wint! Dus, wie wilt een Blueprint BSG2 goggle winnen? Want wij mogen ‘m in samenwerking met Blueprint weggeven! Update: We have a winner!

Voor Sinterklaas spelen doen we met alle plezier en zeker wanneer we én kwaliteit én ‘m aan iemand kunnen geven die ‘m echt nodig heeft. De goggles van Blueprint bevallen ons erg goed en zeker ook ‘t switchen tussen de lenzen is een mooie bijkomstigheid. Wanneer dat switchen nodig is natuurlijk.

Hoe dan ook, wij mogen in samenwerking met Blueprint er eentje weggeven! Maar hoe kan je ‘m winnen? Easy, gewoon ons even in deze Facebook post hieronder laten weten waarom jij degene bent die ‘m écht nodig hebt. Dat mag in tekst, foto, video, maakt allemaal niet uit. That’s it? Yep, that’s it!

Ja lastig willen we je het zeker niet maken want er is al genoeg stress in de wereld. Gelukkig worden je ogen in ieder geval goed ontzien wanneer je ‘m wint want deze brillen zijn werkelijk waar heerlijk te noemen. We hebben ze zelf al mogen testen toen we met KaPOW van Ripstar wegwaren en die review kan je hierrrr lezen!

Dus, lang verhaal kort:

1. Laat ons weten waarom jij deze bril op onderstaande foto moet hebben
2. Wees de meest creatieve van het stel en win ‘m
3. Draag ‘m als een baas in jouw aankomende wintersportvakantie

Blueprint BSG2

Nou, als we je nu nog kwijt zijn geraakt omdat het te lastig was dan weten wij het ook niet meer hoor. Mailen naar info@snowchamps.nl mag uiteraard ook, want we begrijpen het wanneer je geen Facebook hebt. Ja, we zijn erg meegaand vandaag. De winnaar maken we ergens over een week bekend dus wees er snel bij!

Update: AND WE HAVE A WINNER!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

12 juli 2020

Zondag WTF #387

Weer een zondag overleefd? Good! De chillmode heb je wel verdiend, toch? Wat dacht je van waterskiën tussen de sneeuw met een sneeuwscooter op je pickuptruck? ‘MURICAA!  Lees Meer…

Het is juli en de mussen vallen van het dak, maar de mogelijkheid om te solliciteren bij de hoogste open air bar van Europa is zojuist weer gestart. Dus, wie heeft er enorm veel zin om een uniek seizoen te draaien in de sneeuw en aan de slag te gaan bij de 360 Bar in Val Thorens? Lees Meer…

Meer Nieuws