Nieuws - 13 december 2018   18:18 WINACTIE: Faction Candide Thovex 5.0 Limited Edition ski’s t.w.v. 899 euro

Door:

Je leest het goed, we hebben iets unieks voor je in petto! Dit is namelijk dé once in a lifetime kans om de Candide Thovex 5.0 Faction Ski’s te winnen en sterker nog: van deze ski zijn er maar 200 ter wereld van gemaakt en wij geven nummer 102 weg! Meedoen is niet lastig, check dus snel wat je ervoor moet doen!

“ZIJN JULLIE NOU HELEMAAL KNETTER GEK IN JULLIE BOVENKAMER GEWORDEN?!” Eh, ja. Daar zit wel een kern van waarheid in, maar we voelen ons tegelijkertijd ook wel vereerd dat we ze mogen verloten onder jullie, onze trouwe fanbase. Want als er iemand ze verdient, dan zijn jullie het wel! Aawh, one love enzo. Ja inderdaad, maar toen we de vraag kregen of we in samenwerking met MK Skiservice en Faction de Limited Edition 5.0 van Candide Thovex wilden verloten moesten we oprecht aan jullie denken.

Want jullie maken gewoon kans op een f*cking leip en tegelijkertijd uniek set ski’s! Stelletje motherf*ckers. Ja dat kwam uit de grond van ons hart, want als we even heel eerlijk zijn dan vragen we ons eigenlijk ook af waarom we ze weggeven, maar aan de andere kant: bij ons zouden ze enkel en alleen aan de muur hangen omdat we te bang zijn om ze te slopen. Dusja, of dat nou zo leuk is. Anyway, het gaat dus om de Faction ski’s van Candide Thovex, de man die iedereen eigenlijk wel kent. Je weet wel, de man die liever z’n ski’s laat spreken dan daadwerkelijk z’n gezicht te laten zien rijdt op de 5.0 van z’n eigen freeride lijn en ze kunnen van jou worden!

Als je overigens nog steeds niet echt begrijpt wat we in samenwerking met Faction Ski’s en MK Skiservice gaan weggeven adviseren we je om het artikel over de CT 5.0 Faction ski’s er nog eens bij te pakken. Het is namelijk alsof we goud in de vorm van ski’s weggeven.

Hoe kan je winnen?

Eigenlijk is het heel easy, maar dat maakt het tegelijkertijd des te lastiger om te winnen. Enige wat we van je vragen is of je je beste imitatie van Candide Thovex zou willen insturen. Dat kan dus zijn dat je op je ski’s tussen de koeien naar beneden komt zeilen terwijl er geen remweg is, of dat je de Chinese muur van een bezoekje voorziet met ski’s, of dat je zonder te remmen door de horeca van SnowWorld heen jaagt. Of dat je achter een scooter gaat hangen en terwijl de vonken onder je ski’s vandaan komen je ook nog eens een backie for the boys gooit.

Het zijn maar een paar voorbeelden, maar hier blijft het natuurlijk niet bij, want Candide Thovex staat er ook om bekend dat hij zich altijd inpakt waardoor je niets van de beste man kan herkennen. Want even serieus, zou jij ‘m kunnen identificeren als hij langsloopt? Hij is namelijk net zo bekend als Shaun White, maar zeker niet zo sprekend als de roodharige snowboarder.

Anyway, het mag dus een video zijn, maar ook foto’s zijn welkom. Het is gewoon een must dat we je video of foto zien en denken “woooh, is dat Candide Thovex?!” want dan ben je goed bezig. Laat je creativiteit dus vooral de vrije loop want dat heeft Candide Thovex ook gedaan in z’n One Of Those Days. Inspiratie nodig? Klik dan hierrrrr.

Wanneer weet ik of ik gewonnen heb?

Meedoen aan deze unieke winactie kan door de hashtag #WannabeCT bij je video of foto te gebruiken en daarbij ook @snowchampsnl te taggen op Instagram en @Snowchamps op Facebook, maar je mag het ook altijd insturen naar info@snowchamps.nl. En als je toch bezig bent, like en volg ons dan ook meteen even, dan blijf je sowieso op de hoogte of je gewonnen hebt! In de periode dat je je creatie kan insturen zullen we een aantal inzendingen tonen om je extra inspiratie te geven, dus zorg dat wij ‘m te zien krijgen! Zorg dus ook dat al je vrienden je video of foto liken zodat wij er niet meer omheen kunnen.

We willen iedereen de kans geven om deze leipe Faction ski’s te winnen, dus de actie loopt tot het einde van maart 2019. Dan gaan de beste opties op een hoop en gaan we er eens goed voor zitten wie de limited edition Candide Thovex 5.0 ski’s op mag komen halen. Oke, genoeg geouwehoerd, tijd voor actie dus let’s go!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws