Nieuws - 26 juni 2020   17:02 WINACTIE: Skipassen om af te koelen in SnowWorld!

Door:

Goed nieuws moet gevierd worden en dat snapt SnowWorld maar al te goed. Klik dus snel door want wij mogen in samenwerking met SnowWorld 10 skipassen weggeven en je hoeft er bar weinig voor te doen om deel te nemen! UPDATE: De winnaars zijn bekend!

En dus kans te maken op die mogelijkheid om af te koelen.

We zeiden het ergens halverwege juni en toen reageerden jullie stuk voor stuk ook al positief. Totaal niet vreemd natuurlijk, want we willen allemaal meters maken en zeker gezien deze onmenselijk hoge temperaturen, maar! Dat kon allemaal niet. Tot nu, halleluja!

De eerste winactie van het 2020/2021 seizoen is dus een feit en SnowWorld heeft de primeur te pakken. We mogen 10 skipassen van 2 uur weggeven (excl. materiaal) en we gaan meteen maar eerlijk met je zijn: je hoeft er echt niet veel voor te doen om kans te maken.

Hoe fijn is dat? Minimale input maximale output!

Ja dat is wel relaxt en we gaan je nu vertellen hoe jij kans kan maken op 1 van de 10 skipassen voor SnowWorld:

1. Volg de Instagrampagina’s van ons (@snowchampsnl) en SnowWorld (@SnowWorld_nl)
2. Like de post van ons op Instagram over deze winactie

That’s it.

Dus, waar wacht je nog op? Haast je naar Instagram en zorg dat jij de boel even deelt! Want let’s be honest… Je volgt ons én SnowWorld natuurlijk al op Instagram. Toch? TOCH?!

De winactie loopt tot 10 juli, dus reken maar van yes dat we dan bij je aankloppen als je gewonnen hebt.

Voor de luie mensen en ja, we weten wie je bent, hebben we de post al geplaatst. Oh, en we zeggen niet dat als jij creatief reageert dat je dan sneller wint, maar wie weet als je creatief reageert dat je dan sneller wint.

Oh #2: Wie is er fan van het idee om weer een gezellige foto sessie in het park te houden? Laat je horen en we gaan het proberen te fixen bij genoeg animo!

UPDATE 10-7-2020:

De winnaars zijn bekend! We hebben uit alle likes tien mensen gevist die een twee uurs pas voor SnowWorld mogen op komen halen. Het gaat om:

Paul Bottelier: @paulbottelier
Maud Schilders: @maudschilders
Ruben Siekman: @rubenskiing
Guusje de Booy: @guusjedebooy
Roel van der Looij: @roel.vanderlooij
Anne-claire Pap: @anneclairepap
Thijs Linthorst: @thijs.linthorst
Djustin Folgers: @djustinfolgers
Rozemarijn: @rozemarijnspek
Bart Falhaber: @bartholomeusf

Gefeliciteerd aan de tien van hierboven. Neem even contact met ons op via info@snowchamps.nl onder vermelding van WINACTIE SNOWWORLD en we loodsen je overal doorheen. Of app ons even als je ons nummer hebt. Of chat even via Instagram. We zijn de moeilijkste niet, dus we spreken je snel om alles te regelen!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

20 september 2020

Zondag WTF #397

Je weet dat het glad is wanneer de bus zijwaarts voorbij komt glijden! En wist je dat je geen staal nodig hebt voor een zieke S-Rail?  Lees Meer…

Meer Nieuws