Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Uttendorf
Wintersporters vechten het uit na voordringen bij de skilift

Gepost op

Heb je ook een ongelofelijke hekel aan mensen die voordringen? We kennen het gevoel… In Silvretta Montafon gaan ze nog een stukje verder, daar hoeken ze elkaar gewoon neer voor de lift! 

Twee dagen geleden ging het blijkbaar helemaal mis in Silvreta Montafon aangezien drie wintersporters daar knallende ruzie kregen met elkaar omdat er iemand aan het voordringen was. Bij het vooral waren twee Nederlanders en twee Zwitsers betrokken.

Eerlijk is eerlijk, dit soort berichten zorgen er wel weer voor dat we ons schamen om Nederlanders te zijn… Blijkbaar probeerde een Nederlandse vrouw namelijk voor te dringen in de liftrij en dit viel niet echt lekker bij een 17-jarige Zwitser. Die zei er namelijk wat van en daardoor kwam er weer een 49-jarige Nederlander bij, die vervolgens ruzie begon te schoppen met de 17-jarige Zwitser. Dit resulteerde in een knokpartij, waar vervolgens de 21-jarige Zwitserse broer ook nog eens tussen kwam. Die probeerde de boel eerst nog te sussen, maar dat ging niet helemaal volgens planning.

De wintersporters gingen flink met elkaar op de vuist en daardoor liepen ze alle drie aardige verwondingen op. De 21-jarige Zwitserse broer liep zelfs een botbreuk op door dit voorval. Naderhand kwam de Nederlander nog even verhaal halen bij de Zwitsers en dat liep uiteraard wéér uit de hand. Omstanders moesten het drietal uit elkaar halen en uiteindelijk de politie erbij gehaald. Wat het resultaat is van dat politie bezoekje weten we helaas niet.

Oftewel, het was weer een sterk staaltje kansloze acties daar in Silvretta Montafon

Reacties zijn uitgeschakeld.