Nieuws - 10 februari 2019   20:42 WK Snowboard Slopestyle geannuleerd: Niek van der Velden 6e, Cheryl Maas 4e

Door:

Het WK Snowboard Slopestyle is helaas geannuleerd in Park City door de te harde wind in het skigebied. De resultaten van de kwalificaties zijn daardoor ook meteen de uitslag van de wedstrijd geworden! 

Door deze beslissing weten we dan ook direct wat de uitslag is geworden en dat betekent dat Niek van der Velden op een zesde plek terecht komt in het eindklassement. De uitslag bij de mannen komt daardoor uit op het volgende:

 1. Chris Corning
 2. Mark McMorris
 3. Judd Henkes
 4. Hiroaki Kunitake
 5. Takeru Otsuka
 6. Niek van der Velden
 7. Mons Roisland
 8. Sebbe de Buck
 9. Rene Rinnekangas
 10. Darcy Sharpe

Helaas hebben de heren uit de lage landen dus niks meer uit de hoge hoed kunnen trekken tijdens de finales, maar uiteindelijk zijn het nog steeds prestaties om aardig trots op te zijn! Voor Seppe Smits hield het verhaal helaas op in de Halve Finales, daar kwam hij uit op een zesde plek waardoor hij twaalfde overall is geworden.

Vrouwen

Bij de vrouwen was er geen halve finale, maar wel een Nederlander die het tot de finale wist te schoppen! Cheryl Maas kwam als vierde naar beneden tijdens de kwalificatie en ook de Slopestyle competitie voor de vrouwen is afgelast door de harde wind. Hierdoor is het resultaat als volgt:

 1. Zoi Sadowski Synnott
 2. Silje Norendal
 3. Jamie Anderson
 4. Cheryl Maas
 5. Reira Iwabuchi
 6. Jasmine Baird
 7. Klaudia Medlova
 8. Brooke Voigt

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

20 oktober 2019

Zondag WTF #352

De Zwitserse luchtmacht die even een kleine oefening doet en de beste backflip om je zondag af te ronden. Chill er maar weer op los!  Lees Meer…

Meer Nieuws