Freestyle. Nieuws - 4 juni 2019   20:23 WKND 3.0 in Skidôme Terneuzen groot succes, Bart Falhaber wint Rock a Rail 2019 Wildcard

Door:

WKND 3.0 in Skidome Terneuzen was afgelopen weekend dé plek om het wintersportseizoen af te sluiten als een baas. Dit werd dan ook door een grote hoeveelheid snowboarders met beide handen aangegrepen, waar Bart Falhaber er met de hoofdprijs vandoor ging!

Want naast het snowboarden met iedereen die richting Skidôme was afgereisd, was er ook nog eens een andere, mooie bijkomstigheid: De kwaliteit van prijzen die te winnen waren! Deze waren namelijk erg fijn te noemen, maar ook de hoeveelheid ervan was iets waar je vrolijk van ging worden. Daarnaast kwam de tricks 4 cash nog voorbij, waren er goodies te over en kon er één lucky bastard naderhand naar voren komen voor de felbegeerde Rock A Rail wildcard.

Dus kort gezegd? WKND 3.0 was een heerlijk succes waar je gewoon bij had moeten zijn.

WKND 3.0

Maar daar wilden we het niet bij laten want dit evenement verdient meer tekst en uitleg. De organisatie zorgde ervoor dat er namelijk genoeg te beleven viel en dat de sfeer top bleef, want ooit wel eens aan een Chinese Downhill meegedaan omdat er gestreden moest worden om een bril van Baked Snow en een croissant terwijl Vinger.nl de heerlijke tunes aan elkaar stond te draaien? Het kon allemaal in Skidôme Terneuzen tijdens WKND 3.0. Want waar het merendeel van de wintersporters hun spullen al even in de zomerstand heeft gezet (lees: weggestopt), daar was bij WKND 3.0 gelukkig niets van te merken dat het alweer 1 & 2 juni was en de temperatuurmeter meer dan dertig graden aangaf.

WKND 3.0

Eigenlijk ging elke atleet wel mee in de heerlijke vibe die er bij Skidôme hing, wat er voor zorgde dat elke feature creatief werd aangepakt. Uiteindelijk moest van al die actie een selectie gemaakt worden, waarna deze atleten naar voren mochten komen:

Best Air Trick: Thom Wijnstra
Best Style Men: Jim Kloos
Best Rookie: Nicky Deltrap
Deeluxe 1 year sponsorship: Mees Oostdijk
Best Jib Trick: Robin Kerstens
Best Crash: Thom Wijnstra
Most Hyped Rookie: Rune de Baets
Rock A Rail Wild Card: Bart Falhaber
Best Trick Women: Marina Alonso
Best Style Women: Kennedy Asberg
Best Eurocarve: Noah Jansen

Video

Daarnaast waren er een aantal filmers en fotografen aanwezig om alle actie vast te leggen en er wat diks van te maken. Dat is zeker gelukt met de recaps die Halux Visions in elkaar heeft gedraaid. En er is nog meer goed nieuws, want Postland Theory is bezig met een aftermovie, maar die hou je nog even tegoed!

Dag #1:

View this post on Instagram

Day 1 was craaaaazy! Too many tricks too count🤯 and this was only the first day of the weekend🔥 are you ready for some more croissants tomorrow?🥐 . 🎥 : @haluxvisions @daily.chaos @bakedsnow @dometrash @postlandtheory @westsitegent @oneloveboardshop @bluetomato @bluetomatoshoputrecht @skidome @vinger.nl @rockarail @deeluxeboots @sdtboardteam @slashsnow @mountwebshop . . . . #wknd3.0 #snowworld #skidome #snowplanet #bakedsnow #postlandtheory #dailychaos #dometrash #bluetomato #slashsnow #westsitegent #oneloveboardshop #deeluxe #rockarail #fireinthefridge #sdtsnowboardteam #snowevent #snowboarding #funpark #railrats #domekids #fuckpointsscoreclips #fridgekids #sharethefeed #realsnow #indome #day1

A post shared by WKND3.0 (@wknd_3.0) on

Dag #2:

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle