Freestyle. Nieuws - 17 augustus 2020   19:45 WKND3.5 in SnowWorld komt eraan en zo maak je kans om erbij te zijn

Door:

In deze donkere dagen met zo weinig wintersportactie kunnen we dit initiatief van WKND méér dan goed gebruiken. WKND3.5 in SnowWorld Terneuzen wordt het eerste event sinds tijden om te shredden en ook al is het invite only, er worden nog 5 tickets weggegeven aan de vijf meest leipe inzendingen!

Man, man, man, wat komt dit als een geschenk uit de hemel zeg. Ein-de-lijk weer eens actie in de tent. Het opengaan van SnowWorld van een tijd geleden was erg fijn, maar waar we echt warm voor lopen zijn natuurlijk de events. Die lieten noodgedwongen nog op zich wachten. Tot nu!

WKND steekt dan ook als eerste z’n kop boven het maaiveld uit en ook al moet WKND4.0 nog even wachten, WKND3.5 gaat eveneens een editie worden waar je bij zou willen zijn. “WKND3.5, while we wait for the dust to settle, we are doing an invite only film sesh to keep our scene alive during these strange times.” luidt de tekst en we kunnen niet anders dan de handen op elkaar doen voor het initiatief.

“Were doing something different this year. Due to regulations & restrictions we decided not to host the normal WKND4.0 event” gaat het bericht verder en ja, het is kort gezegd ruk te noemen dat WKND4.0 niet doorgaat. Maar goed, beter iets dan niets op dit moment. Right?

WKND3.5 gaat er dan ook een beetje anders uitzien. Er is een limiet van 30 atleten en er zijn geen prijzen, het gaat er puur om dat er weer eens samen gesnowboard kan worden. En dat iedereen weer eens uit z’n hol komt natuurlijk. Daarnaast zijn een aantal video- en fotografen opgetrommeld om over een aantal maanden nog eens met waterige ogen op dit event terug te kijken.

WKND3.5

Zo maak je kans op één van de vijf WKND3.5 wildcards

Eigenlijk is dit heel simpel, aangezien je je meest sicke snowboard foto of video op Instagram moet knallen met de hashtag #wkndsesh. En je krijgt bonuspunten als de clip of foto is gemaakt tijdens een WKND of Fire In The Fridge event.

Easy toch?

Dat dachten we ook. Dus, waar wacht je nog op? Snel je Instagram updaten met een leipe snowboardfoto of -video en #wkndsesh als hashtag gebruiken. En daarna natuurlijk bidden dat ze je uitkiezen.

Overigens hebben we uit de wandelgangen gehoord dat WKND4.0 er gewoon nog aan zit te komen, maar dan wel ergens later in het seizoen. Fingers crossed dat dit alles doorgaat!

Fotocredit frontpage: Jascha v.d. Wijden

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle