Nieuws - 20 september 2019   18:10 WNDR Alpine legt de rode loper uit voor handtekening van Pep Fujas

Door:

Want WNDR Alpine gaat verder dan Pep Fujas enkel en alleen bij het ‘atletenteam’ te zetten!

En we zeggen even ‘atletenteam’ met haakjes erbij, want hij is nu de… Eh, enige atleet daar. Dat klinkt nu een beetje karig allemaal, maar dat is het verre van. Fujas heeft namelijk de unieke kans gekregen om mee te werken aan het merk WNDR Alpine en daar zijn opeens allerlei deuren open gegaan.

“Ik ben erg dankbaar voor de partnership die ik met K2 skis heb gehad. Ik voel me vereerd dat ik onderdeel ben geweest van de K2 skis geschiedenis en uiteraard viel de vraag ‘waarom zou je K2 willen verlaten?’, want het is een goed merk, maakt geweldig skis en het heeft prachtige campagnes gedraaid”, analyseert Pep Fujas de meest gestelde vraag van de dag. “Dat antwoord ligt niet zo makkelijk, zeker niet omdat WNDR Alpine pas in Juni van dit jaar z’n eerste ski heeft uitgebracht. But the answer is: Purpose, Imagination, Intention and Alignment (philosophically and materially).”

“Toen Matt (Sterbenz, founder -red.) mij vertelde dat hij een nieuwe skimerk ging maken dacht ik ‘oh, oh… Weer eentje. Dat is echt wat de industrie nodig heeft.’ maar uiteindelijk bleek dat compleet anders uit te pakken”, vertelt Pep Fujas.  En met ‘anders uitpakken’ bedoelt hij eigenlijk dat het een merk is geworden waar je nog best wel eens wat van kan gaan horen. Daarover later meer, nu is het tijd om ons te focussen op Pep Fujas en WNDR Alpine, want wat gaat hij er doen?

“Doordat ik het WNDR Alpine team join heb ik de mogelijkheid om overal met m’n vingers tussen te zitten. Skis testen, designs bekijken, technieken implementeren zodat we minder overbodig produceren en zo kan ik nog wel even doorgaan. De betere vraag was dus eigenlijk: hoe kon ik zo’n mogelijkheid laten liggen? Ik had altijd de droom van kinds af aan om m’n eigen skishop te hebben. Dat is niet helemaal gelukt, maar dit is ook iets waar ik erg gepassioneerd over ben”, sluit Pep Fujas af.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Heb je de countdown aanstaan totdat de terrassen weer open mogen? Dat snappen we heel goed. Om dit lange weekend door te komen hebben we in ieder geval weer een dosis WTF voor je klaar gezet! Lees Meer…

Meer Nieuws