Nieuws - 10 juli 2020   16:13 Word jij de nieuwe aanwinst van de 360 Bar in Val Thorens?

Door:

Het is juli en de mussen vallen van het dak, maar de mogelijkheid om te solliciteren bij de hoogste open air bar van Europa is zojuist weer gestart. Dus, wie heeft er enorm veel zin om een uniek seizoen te draaien in de sneeuw en aan de slag te gaan bij de 360 Bar in Val Thorens?

Misschien ben je bekend met de tekst ‘regeren is vooruitzien’ en daar is de open air bar in Val Thorens zonder twijfel mee bezig. Want waar iedereen nog een beetje met samen geknepen billen zit af te wachten omdat we stuk voor stuk niet weten hoe het komend jaar gaat aflopen, daar ziet de 360 Bar het wel degelijk rooskleurig in.

En waarom zouden ze niet. Het zou namelijk helemaal pijnlijk zijn wanneer ze niemand hebben aangenomen, terwijl het wintersportseizoen van 2020/2021 opeens wel weer gewoon van start gaat. Dát is pas een probleem. Want waar vis je op zo’n korte termijn dan nog een goede crew vandaan?

Juist, die zijn dan al ondergebracht bij de concurrenten in andere gebieden! En dat wil je niet!

Zover is het dus gelukkig nog niet voor de 360 Bar in Val Thorens aangezien zij in juli al de sollicitaties binnen willen laten komen. Het aanmelden kan via dit formulier op internet en daar aangekomen merk je al dat het geen normale sollicitatie gaat worden.

Dat is ook wel het mooie aan de 360 Bar. Het is namelijk hard werken, maar je krijgt er ook wel echt een hecht, energiek team én een ongelofelijk gave tijd voor terug. En geld natuurlijk. Denken we. Gokken we. Hopen we voor je.

“People with a love for snow and music. Real go-getters. Heroes. Die-hards. Do you think you are up for the task?” luidt de vraag van de 360 Bar, die meteen laat weten dat je je niet hoeft te schamen voor wie je bent. “Do not be afraid. There is no right or wrong. No good or bad. Just answer the questions to your best insight and we’ll automatically recognize whether you are fitted for the job.”

Dus, waar wacht je nog op? Ze zoeken parttimers, fulltimers en nul uren contracters en wat betreft het werk zit het ook wel snor. Mensen voor achter de bar, beveiliging, babysitters, DJ’s, MC’s… Je kunt het zo gek niet bedenken of ze zijn ernaar opzoek. Lang verhaal kort? Snel ff solliciteren dus via dit formulier!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

9 augustus 2020

Zondag WTF #391

Heeft iemand Nederland verplaatst richting Afrika? Of wat is er aan de hand? Hoe dan ook, probeer nog maar een beetje af te koelen met een verse dosis WTF!  Lees Meer…

WTF

2 augustus 2020

Zondag WTF #390

Een dikke vette hittegolf en de winter is nog lang niet in zicht. Deze zomer duurt toch wel heel erg lang zo. Wist je dat husky’s eigenlijk hele grote mietjes zijn?  Lees Meer…

Meer Nieuws