Nieuws - 29 oktober 2018   11:41 Word jij de nieuwe ambassadeur van Die Jägerbar?

Door:

Drink jij liever Jägermeister dan water en is het ijskoude drankje je leven? Dan is deze mogelijkheid een must voor jou, meld je nu snel aan als ambassadeur van Die Jägerbar!

What a time to be alive! Want holy shit, over grandioze mogelijkheden gesproken. We schreven een paar weken terug al over de opening van de tent uit Groningen waar alles Jägermeister ademt en nu pakken ze dus zo te merken op een heerlijke wijze door. Want ambassadeurs zoeken voor je Jägermeister tent… Dat moet wel één groot feest worden!

Of één grote dronken puinhoop natuurlijk, maar we gaan even uit van het positieve. En op de vraag waar je allemaal aan moet voldoen hebben we ook al een signalement doorgekregen. Die Jägerbar stelt je namelijk vier vragen. Te weten:

– Ben jij het grootste feesthert van je vriendengroep?
– Wil je mee helpen aan het succes van Die Jägerbar?
– Beschik je over een breed sociaal netwerk?
– Zit je regelmatig op (verschillende) sociale media?

Al met al dus geen hogere wiskunde, maar het antwoord hierop moet wel vier keer ja zijn geweest voordat je een mailtje mag gaan sturen naar info@jagerbar.nl of even een DM via social media. Of nouja, je mag naar alle waarschijnlijkheid altijd wel een mailtje richting info@jagerbar.nl janken, maar of je er wat aan hebt is een tweede natuurlijk.

Wat het ambassadeurschap voor de rest allemaal inhoudt laten we aan Die Jägerbar over. Als we overigens even een gok mogen wagen dan zien we vele flessen Jägermeister die jij bij iemand anders in zijn of haar keel giet en zorg jij als ambassadeur ervoor dat de tent elke avond dat ze open zijn compleet uitverkocht is en uit z’n stekker gaat. Zitten we dichtbij, Die Jägerbar? Check de Facebookpost hierrrrrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws