Nieuws - 6 augustus 2018   16:01 Word jij de nieuwe Brand Ambassador van Atomic of Salomon?

Door:

Nou? Denk jij het in je te hebben om de merken Atomic en Salomon te kunnen vertegenwoordigen als Brand Ambassador? Klik dan snel verder want dan zijn ze opzoek naar jou!

Als dit geen ‘vacatures’ zijn waar je vrolijk van wordt, dan weten we het ook niet meer. Want brand ambassadeur worden van deze merken? Dat moet lekker in je oren klinken.

Tenzij je beide merken natuurlijk vindt rijden als brandhout natuurlijk, dan is het wellicht niet zo handig om je aan te melden. Ze zijn namelijk wel echt op jacht naar die échte wintersporters die Atomic en Salomon een warm hart toedragen.

Zo zijn de merken Atomic en Salomon benieuwd of je een echte fan van hen bent en of je te boek staat als een pro actieve, gezellige en fanatieke wintersporter. Daarnaast vragen ze zich af of er volgens jou niets boven het wintersporten gaat en of je vrienden, familie en kennissen altijd specifiek bij jou aankloppen om te vragen voor advies. Als jij op al die vragen van hierboven steeds enthousiaster ‘HELL YEAH!’ hebt zitten schreeuwen en ondertussen door het dak bent gevlogen van energie dan ben je volgens Atomic en Salomon dé uitgelezen persoon om hun Brand Ambassador te worden!

De enige vraag die zij nog aan jou stellen is of je online en tijdens events de merken kunt versterken. Als ook deze hobbel is genomen met een ‘natuurlijk, ik kan je zelfs in m’n dromen uitleggen waar de QST verschilt ten opzichte van de Backland en de andere ski’s’ dan zit je waarschijnlijk helemaal goed en moet je niet meer twijfelen en gewoon even heel snel op deze blauwe tekst klikken. Daar vind je namelijk meer informatie en kan je je gegevens achter laten. Inclusief motivatie, maar dat zal geen probleem zijn… Toch?

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

20 januari 2019

Zondag WTF #313

Klaar voor de snowpocalyps in Nederland met de verwachte 5 centimeter aan pure sneeuwterreur? Voordat het zo ver is, hebben we nog wat WTF voer voor je klaar staan!  Lees Meer…

Het was vorige week vrijdag weer eens tijd om zelf de ski’s in de car te flikkeren en te linkerbanen, Obertauern was de plek waar het allemaal moest gaan gebeuren! Lees Meer…

Meer Nieuws