Nieuws - 19 oktober 2018   16:56 WTF?! Oakley zet Tanner Hall na 20 jaar uit het team

Door:

What. The. Fuck!? Na twintig jaar aan samenwerkingen en ervaringen, die vol zaten met ups & downs, is de scheiding tussen Tanner Hall en Oakley blijkbaar een feit. But, why?!

We zijn op het moment van schrijven echt even compleet van de leg, want snappen doen we het niet. Want waarom zou Oakley afscheid nemen van Tanner Hall? WAAROM?! En waarom juist nu? Tanner Hall is komend seizoen namelijk te zien tijdens de Freeride World Tour en gaat hier sowieso hoge ogen gooien, komt volgende week met z’n nieuwe film ‘Here After’ waarvan de trailer 100% al kaakdroppend is en behalve dat… De samenwerking tussen Tanner Hall en Oakley al zolang bezig dat we beide merken niet meer zonder elkaar kunnen zien!

Maar goed, Oakley denkt er dus anders over en heeft dus besloten om Tanner Hall uit het team te zetten en de reden is nog steeds onduidelijk. Tanner Hall kwam zelf met de tekst naar buiten en deed dat via z’n Insta story. We hebben er meteen maar even een screenshot van genomen zodat je het complete verhaal kunt lezen:

Tanner Hall Tanner Hall

Harde teksten van Tanner Hall en zoals je merkt is hier het laatste woord nog niet over gezegd. Tanner Hall zal bijvoorbeeld niet anders over ‘snakes in the grass’ beginnen. Oakley heeft er nog niet op gereageerd waardoor het verhaal uiteraard nog volledig open is tot speculatie. We blijven voor je rondneuzen, als we er achter zijn wat de reden is hoor je het meteen. We zijn zelf al druk aan het discussiëren welk brillenmerk ‘m op gaat pikken. Heeft iemand een idee? Laat je horen in de comments!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws