Nieuws - 24 februari 2020   20:17 X Games maakt eerste lading aan atleten bekend voor X Games Norway 2020

Door:

X Games Noorwegen 2020 staat komende maand op de planning en als we zo even met een schuin oog naar de eerste batch van uitgenodigde atleten kijken dan gaat Hafjell 100% zeker een bolwerk worden van grote namen!

We gaan switchen en wel van nieuws over X Games Aspen naar nieuws over X Games Noorwegen. Met nog maar een paar weken wachten op de klok zit ook dit event er namelijk eerder aan te komen dan dat je zou denken. Dat dacht X Games waarschijnlijk ook en daarom is de eerste hoeveelheid atleten nu bekend gemaakt. En je raadt het nooit, maar zoals we al in de intro zeiden: hij zit weer ramvol met grote namen.

Maar echt, bomvol. Wat is nog voller dan bomvol? We kunnen er even niet opkomen, maar je snapt waar we naartoe willen. De invites zijn ondertussen naar deze atleten verstuurd en via social media zag je al een aantal voorbij komen, ook al vonden we dat een beetje onoverzichtelijk.

En daar gaan we wel goed op: overzicht. Daarom hebben we het maar even opgezocht én het meteen met jou gedeeld. Bijvoorbeeld Max Parrot ga je namelijk terug zien in Hafjell!

De Canadees, die een comeback had als een baas door er meteen met X Games goud vandoor te gaan, zal dus z’n snowboard meenemen naar Noorwegen, maar ook drievoudig Snowboard Big Air gouden medaille winnares Anna Gasser staat op de lijst. Net zoals elfvoudig X Games Ski medaille winnaar Henrik Harlaut. En dan hebben we het nog niet over de rest gehad want ook Ståle Sandbech, Silje Norendal, Birk Ruud, Øystein Bråten, Mark McMorris, Laurie Blouin, Alex Hall en Marcus Kleveland zijn eveneens van de partij!

Laatstgenoemde liet de Slopestyle en Big Air wedstrijden aan zich voorbij gaan om tijdens Knuckle Huck z’n medaille in ontvangst te nemen, kan hij ondertussen nu wel vol gas gaan? “Ik ben enorm gemotiveerd om weer mee te doen aan wedstrijden! X Games Noorwegen is een season highlight voor me”, aldus Marcus Kleveland.

Check hieronder de complete eerste batch aan atleten die uitgenodigd zijn voor X Games Noorwegen 2020. Het event vindt plaats op zeven en acht maart en uiteraard gaan we voor je op jacht naar de livestream!

X Games Noorwegen Snowboard:

X Games

X Games Noorwegen Ski:

X Games

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws