Nieuws - 2 maart 2017   18:41 X Games Real Ski 2017: De winnaars

Door:

De video-only wedstrijd van X Games Real Ski heeft een winnaar! Of nouja, eigenlijk twee, want ook de Fan Favorite mocht zich gelukkig prijzen natuurlijk. Maar wie waren het en kon LJ Strenio nog een beetje lopen na die enorme hoeveelheid acties die hij probeerde om zijn edit grandioos te maken?

Wil je eest even naar alle inzendingen kijken voordat je weet wie er heeft gewonnen bij X Games Real Ski 2017? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

X Games Real Ski 2017 was een feest van jewelste en dat kwam niet alleen door de namen van de atleten die we al op voorhand voorbij zagen komen. Ook de edits waren stuk voor stuk om naar huis te schrijven en dat maakte het helemaal mooi! Het was dan ook eigenlijk wel een grote vraag wie er met de hoofdprijs vandoor zou gaan, ook al hadden we uiteraard wel een favoriet voor deze editie.

Verder was het nog LJ Strenio die een paar dagen geleden nog wat extra olie op het vuur gooide door te laten zien wat hij allemaal doormaakt om ‘even’ een video van 90 seconden te filmen, klik daarvoor hierrrr, waardoor we het eigenlijk best wel onmogelijk vonden om er een echte winnaar uit te halen.

Maar goed, gelukkig hebben we daar nog jury voor die zich in het zweet mag werken voor zulke beslissingen! Dat hebben ze dan ook gedaan en de winnaar van de 2017 editie was niemand minder dan…

…Nee, we gaan het je niet vertellen. Hieronder kun je de video’s terug kijken van degene die het podium hebben behaald én van de Fan Favorite. Dus, zit jouw favoriet er tussen of heeft de jury een fout gemaakt waardoor je het liefst de X Games een boze brief stuurt? Check het hieronder!

Bronze + Fan Favorite:

Zilver:

Goud:

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws