Nieuws - 11 februari 2017   15:58 X Games Real Ski 2017 dropt trailer & atleten en wij kunnen niet meer wachten

Door:

Heerlijk nieuws heeft ons bereikt want X Games Real Ski 2017 zit er binnen een paar dagen aan te komen en eerlijk is eerlijk… We kunnen er met onze kop niet meer bij. De trailer én de atleten zijn namelijk van zulke lekkere kwaliteit dat we nu écht niet meer kunnen wachten!

En daar is werkelijk waar niets aan gelogen en ook al dachten we even dat het na vorig jaar niet eens beter kon worden. Wat betreft de atleten dan he. Vorig jaar waren het namelijk namen als Clayton Vila, Cam Riley en Will Wesson die de strijd aangingen om de prijs van X Games Real Ski 2016 in de wacht te slepen!

X Games Real Ski

Helaas voor hen was het uiteindelijk geen van allen die de overwinning naar zich toe wist te trekken, behalve Will Wesson! Hij mocht de gouden plak in ontvangst nemen, maar de echte favoriet van het stel was toch wel Tom Wallisch met meer dan maar liefst 30% van de stemmen. Gaat hij dat dit jaar nog eens dunnetjes overdoen of gaat de concurrentie er dit jaar met de meeste stemmen vandoor?

De tijd zal het leren, maar we zijn wel écht fan van deze zes atleten die we dalijk stuk voor stuk een eigen video online zien gooien. Uiteraard zijn Tom Wallisch en Will Wesson aanwezig om hun Fan Favorite Award en eerste plaats te verdedigen, maar dit jaar zien we ook Magnus Granér, LJ Strenio, Khai Krepela en Henrik Harlaut voorbij komen!

Wanneer deze video’s te bekijken zijn dan kan je die ook weer op Snowchamps vinden dus houd ons in de gaten voor meer X Games Real Ski 2017, ook al is die trailer van hieronder ook wel erg lekker hoor!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws