Nieuws - 27 maart 2018   12:21 X Games Real Snow 2018: De winnaars

Door:

En ook aan X Games Real Snow 2018 komt een einde, waardoor de prijzen uitgereikt mochten worden. Dat is zeker gebeurd en we hebben een overduidelijke uitslag!

Wil je eerst de inzendingen bekijken voordat je gaat kijken naar de uitslag? Dat kan, gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt alle video’s bekijken. Maar wel terugkomen he!

Ze hebben het dit jaar bij X Games wel voor elkaar dat er telkens een uitslag uit komt rollen waar eigenlijk niemand over hoeft te gaan discussiëren. Dit alles komt door het feit dat eh… De winnaar een overduidelijke hoeveelheid stemmen heeft gekregen waardoor het niet meer de vraag is wie er met de hoofdprijs naar huis gaat.

Je hoort het goed, want net zoals bij de skiërs is er ook bij de snowboarders een winnaar die er met kop en schouders bovenuit steekt. In het geval van de skiërs was het Phil Casabon en in het geval van de snowboarders komt de naam Frank Bourgeois wel erg vaak voorbij. Dat mag ook wel want hij pakt met 41.6 procent van de stemmen de fan favorite award van X Games Real Snow 2018!

Daar bleef het niet bij want ook de jury beloonde Frank Bourgeois voor zijn geniale edit en wel met een gouden medaille. Daarmee laat hij namen als Benny Urban en Ozzy Henning achter zich, die de tweede en derde plaats voor hun rekening namen. Auto Chamberland kreeg bijna twintig procent van de stemmen, alleen was het in dat geval dus niet genoeg voor de fan favorite award. Helaas voor Dan Brisse en Bode Merrill, beide visten naast de prijzen. Check hieronder de beelden van de top drie, waarbij Frank Bourgeois de meeste mensen op de banken kreeg.

Bronze, Ozzy Henning:

Zilver, Benny Urban:

Goud & Fan Favorite, Frank Bourgeois:

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws