Nieuws. Video's - 24 maart 2019   16:45 X Games Real Snow 2019: De video’s

Door:

Het moment is eindelijk daar, de videos van X Games Real Snow 2019 zijn online!

“We gaan je wat belangrijks vertellen, want bij X Games Real Snow 2019 hebben we dit jaar nationale trots rondlopen! Will Smith en Tim Schiphorst zijn namelijk één van de teams die een gooi gaan doen naar de titel! Dat is wel serieus gaaf te noemen, want tussen het complete internationale veld waar we al jaren over schrijven zitten zij nu gewoon.” Was de tekst waar we de vorige keer mee op de proppen kwamen om te vertellen dat Tim Schiphorst en Will Smith meedoen aan X Games Real Snow 2019. En nu? Nu kan je de inzending gaan bekijken!

En met hen dus nog vijf anderen die eveneens een gooi gaan doen naar die felbegeerde eerste plaats van X Games. Want wanneer je iets van X Games in je woon, slaap of bad kamer hebt staan… Dan weet je dat je goed bezig bent geweest.

En je snapt dat ‘goed bezig’ een understatement is hè? Ja? Mooi. We willen natuurlijk niet dat jij denkt dat we er geen ster om geven. Want dat doen we wel. Hoe dan ook, de beelden van elke atleet inclusief filmer die eraan meedoet is hieronder te bekijken. Zorg trouwens wel even dat je gaat stemmen (op Tim en Will natuurlijk!) wat kan via deze blauwe tekst waar je op moet klikken om er te komen.

Overigens zien we Spencer Schubert en filmer Ben Bilodeau voorbij komen, waar we eerst nog Toni Kerkelä & Marco Morandi op de lijst hadden staan. Waar het fout is gegaan of wat de reden van deze verandering is weten we niet, maar Spencer staat er nu dus bij!

Frank Bourgeois/William Demers

Anto Chamberland/Mathieu Gibeault

Craig McMorris/Marcus Skin

Spencer Schubert / Ben Bilodeau

Will Smith/Tim Schiphorst

Maria Thomsen/Dave Walcer

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws