Nieuws - 26 december 2016   9:11 X Games Real Snow Backcountry 2016: De winnaars

Door:

De video-only wedstrijd van X Games Real Snow Backcountry 2016 is ten einde en we mogen twee winnaars feliciteren! De ene natuurlijk met de overwinning van de backcountry editie van X Games Real Snow en de andere met de fan favorite award, maarre… Wie zijn het geworden?

Makkelijk was het dit jaar zeker niet want al met al zaten er toch écht weer heerlijke video’s tussen. John Jackson was, zoals je wellicht al wel weet omdat je de video’s ook al bekeken hebt, de gevierde man tijdens de 2015 editie en de grote vraag was dan ook of hij het nog eens waar kon maken. Enige obstakel in het verhaal die overwonnen moest worden was de concurrentie.

Die bleek ook niet stil te hebben gezeten en wanneer je alleen al de namen Scotty Lago, Bode Merrill, Mikey Rencz, Eric Jackson en Bryan Iguchi voorbij ziet komen weet je al hoe laat het is. Inderdaad, tijd om alle video’s nog eens te bekijken! Als je dat wilt doen kan je dat hierrrr doen, maar nu is het toch echt tijd om de winnaar van X Games Real Snow Backcountry 2016 bekend te maken en die luistert namelijk naar de naam Bode Merrill! Oh, en wederom excuses voor die bloedirritante reclames, maar ook nu moet je voor klachten bij X Games zelf zijn.

Bode Merrill kon hiermee de winnaar van vorig jaar, John Jackson, achter zich houden die tweede werd, Eric Jackson zag zijn video uitmonden in een derde plaats. Maar! Er was nog één andere prijs te verdelen en dat was uiteraard de Fan Favorite award en die ging naar niemand minder dan Scotty Lago. Die had op zijn beurt een mooie tekst en uitleg over zijn deelname aan X Games Real Snow Backcountry 2016!

Bron:

   

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws