Nieuws - 16 januari 2017   9:31 Xion Protective Gear vergroot zijn team met Elia Mitalas en Ruben Principe

Door:

Het bedrijf, dat zich inzet zodat jij wat minder pijn hebt wanneer je weer eens grandioos hard op je plaat gaat, is aardig aan het uitbreiden binnen de wintersportbranche. Xion Protective Gear heeft zich namelijk verrijkt met niet één, maar wel twee top skiërs genaamd Elia Mitalas en Ruben Principe!

Xion Protective Gear was al enige tijd aanwezig binnen de wintersportbranche, maar qua naamsbekendheid zijn ze nu wel even extra hard bezig om het allemaal naar een hoger niveau te tillen. Hiervoor hadden ze namelijk freestyle toptalent Lucas Laudy en bijvoorbeeld een Paul de Groot al opgenomen in hun team, ook al was het nu blijkbaar de hoogste tijd om ook andere atleten aan zich te binden.

Nou, we kunnen zeggen, met Elia Mitalas en Ruben Principe hebben ze daar een mooi tweetal bij hoor! Ruben Principe was dan ook helemaal blij met zijn nieuwe sponsor. “Ik ben ontzettend blij dat ik nu met Xion samenwerk,” aldus de freestyle skiër uit Maastricht. “Het merk begon uit de stuntwereld en heeft gelukkig uitgebreid richting de sneeuwsporten, een niche waar zo ontzettend veel vraag is naar bescherming. Het is tof dat een merk zo veel focust op de veiligheid van extreme sporten en tegelijkertijd niet het comfort vermindert!”

XionAtleet: Ruben Principe Foto: Natasha De Heney

Alles leuk en aardig, maar het moet natuurlijk wel gewoon goed zitten. Gelukkig is Ruben Principe ook daar helemaal tevreden over. “Xion is by far de beste bescherming die ik ooit aan heb gehad. Het voelt eindelijk niet alsof ik een enorm schild op mijn rug heb. Het beweegt altijd mee en het is flexibel genoeg dat je er binnen no-time niks meer van merkt, iets dat normaal niet gebeurt met rug bescherming,” aldus Ruben Principe, waarna Elia Mitalas het verhaal kon beamen. “Het is aanwezig op de momenten dat je het echt nodig hebt en voor de rest blijft het op de achtergrond, dat is super fijn. Anders voel je altijd dat er wat op je rug zit en nu ‘vergeet’ ik dat ik het aanheb, maar wanneer er iets fout gaat zorgt het toch voor die bescherming die ik nodig heb.”

Ook ging Mitalas nog even kort in op zijn nieuwe samenwerking met Xion Protective Gear. “Xion als nieuwe sponsor hebben is iets waar ik erg trots op ben en wat ik al zei, het zit echt perfect en dat is erg belangrijk. Ik ben benieuwd wat de samenwerking nog meer gaat brengen, het team wordt steeds groter en groter dus wie weet!”

Al met al is Xion Protective Gear dus lekker bezig met het uitbouwen van hun team en we voegen ons in hetzelfde rijtje als Elia Mitalas, ook wij zijn namelijk benieuwd wat de toekomst gaat brengen. Voor nu feliciteren wij beide partijen met hun nieuwe aanwinst!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws