Nieuws - 29 november 2022   18:19 Zillertal Arena moet opening uitstellen

Door:

Sneeuw malaise in Oostenrijk! De hellingen zijn nog kaal en er zit niet direct een dik pak aan te komen. Het Zillertal schuift daarom de opening iets verder door!

Eigenlijk had het komend weekend al raak moeten zijn in het Oostenrijkse Zillertal. Het populaire skigebied in Tirol, Zillertal Arena, zou eigenlijk op 3 december het nieuwe wintersport seizoen gaan aftrappen, maar die datum gaan ze helaas niet halen. Veel sneeuw ligt er niet en dat gaat er ook niet meer komen voor dit weekend.

Zillertal Arena heeft dit nieuws bekend gemaakt via hun social kanalen en daarin valt ook direct één ding op: het is nog niet in beton gegoten wanneer ze wél open gaan. Zillertal Arena geeft aan ‘waarschijnlijk’ op 8 december te kunnen openen, maar ook voor die datum moet er uiteraard nog een hoop gaan gebeuren.

Bovenop de bergen ligt uiteraard wel sneeuw, maar in de lager gelegen delen ziet het er allemaal een stuk minder positief uit. De komende dagen zal er waarschijnlijk bevestigd gaan worden of het daadwerkelijk de 8e gaat worden, of dat de opening nog verder uitgesteld wordt. Er zit ook wel wat neerslag in de weerkaarten, al is het nog even afwachten waar het als sneeuw naar beneden komt en waar als regen. To be continued!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws