Nieuws - 25 maart 2021   8:34 Zit jij zaterdag 27 maart klaar voor Red Bull SuperSkicross in Andermatt?

Door:

Red Bull is weer eens met iets nieuws op de proppen gekomen en daar mogen we aanstaande zaterdag van meegenieten. Red Bull SuperSkicross is precies wat je er van verwacht met een beetje Red Bull eroverheen gegoten! 

Nou, daar zijn we prima voor te porren hoor. Daarnaast hebben we zaterdag toch niets beters te doen dus laat maar komen!

Overigens hebben we de hele week al niets beters te doen, maar we zullen je niet bestoken met onze privé issues. Dus snel maar door naar Red Bull SuperSkicross in het Zwitserse Andermatt! De unieke combinatie van obstakels en innovatie maakt dat dit een bijzondere season ender is voor de skiërs die uitgenodigd worden.

Aldus Red Bull. Wie er aan de start gaan verschijnen van Red Bull SuperSkicross 2021 en wat er allemaal nog meer gaat gebeuren weten we niet, maar de course is in ieder geval erg leip te noemen. Daar hebben we wel beelden van namelijk (KLIK!). Oh en: morgen gaat de boel al van start en wel met een time trial, waarbij meteen de startnummers voor de dag erna worden weggegeven. Wie er mee doet aan de time trial en daarmee een gooi doet naar een startnummer weten we eveneens niet.

Ja, goed verhaal dit he? Ja dat vinden wij ook, maar zelfs met weinig informatie willen we je toch even op de hoogte stellen van het feit dat Red Bull SuperSkicross eraan zit te komen. Dus doe er je voordeel mee. Het programma ziet er voor zaterdag rond 12 uur zo uit, ben jij er bij?

Red Bull SuperSkicross

 

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws