Nieuws - 1 januari 2016   17:30 Zo werd Oud & Nieuw gevierd in skigebieden!

Door:

Ook in de vele skigebieden werd afgelopen nacht volle bak afgeteld naar 12 uur! 2016 is begonnen en uiteraard moet er dan ook dik gefeest worden. Wij hebben het internet afgestruind om te kijken hoe het dit jaar gevierd werd in de sneeuw! 

Vuurwerk, champagne, gezellige mensen en als het even kan een dikke party. Doe dit allemaal in de sneeuw en je weet zeker dat je het nieuwe jaar op de best mogelijke manier in gaat luiden! Veel skigebieden in Europa en Amerika organiseren sowieso een grootse vuurwerkshow en dat is sowieso altijd een groots spektakel als je in de bergen staat. Toch mocht er niet veel vuurwerk afgeschoten worden omdat de bossen in de bergen kurkdroog zijn, maar volgens de berichten hadden de meeste mensen daar grotendeels lak aan.

Check hieronder een selectie van de vuurwerkshows en party’s in de sneeuw:

Les Menuires (Frankrijk)

[HAPPY NEW YEAR]

[HAPPY NEW YEAR]La neige est de retour pour 2016 ! A vos skis et à l’année prochaine !❄️The snow is back for 2016 ! Prepare your skis and see you next year ! ❄️Der Schnee ist zurück für 2016 ! Schnappen SIe ihre Ski und bis nächstes Jahr ! ❄️

Geplaatst door Les Menuires op donderdag 31 december 2015

Val Thorens (Frankrijk)

Oud en nieuw

Tignes (Frankrijk)

In Tignes hebben ze meer gedaan dan alleen een vuurwerkshow, er was namelijk een massive party georganiseerd op de berg! Met een grote DJ booth en een paar duizend mensen zijn ze daar écht knallend het nieuwe jaar ingegaan:

Oud en nieuw Oud en nieuw Oud en nieuw Oud en nieuw

Snowbird (Verenigde Staten)

Oud en nieuw

Aspen Snowmass (Verenigde Staten)

Aspen is een van de meest chique wintersportdorpen in de VS en ook hier steken ze ieder jaar heel wat vuurwerk af, terwijl de pistebully’s gewoon aan het werk zijn!

Oud en nieuw

Verbier (Zwitserland)

Tot slot, Verbier! Als je het namelijk over nieuwjaarsparty’s in de sneeuw hebt kan Verbier echt niet ontbreken. Het centrale plein in dit dorp stroomt altijd helemaal vol en er wordt ieder jaar een festival georganiseerd met een flinke lading aan vuurwerk:

Oud en nieuw

4, 3, 2, 1 … Bonne année 2016 !Huge New Year’s Eve. Happy 2016 !#PureEnergy #Verbier

Geplaatst door Verbier op vrijdag 1 januari 2016

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws