Nieuws - 11 oktober 2015   18:12 Zondag WTF #145

Door:

Oktober is eigenlijk een hele nutteloze maand. De zomer is voorbij en het duurt nog een paar weken voordat de sneeuw er weer is. Bekijk het maar zo, je bent nu weer een week dichter bij de sneeuw! Om dat te vieren hebben we weer een verse WTF voor je klaarstaan met onder andere een snowboarder die een Nissan kopt, een snowboarder speciaal voor gamers, serieuze sneeuwskills en de grootste fout die je kan maken na je skivakantie.

Fallout 4 Snowboard

Deze is speciaal voor de gamers! Over een paar weken komt de game Fallout 4 uit en dit is nu al een van de meest gehypte releases in lange tijd. Voor de gamers die ook graag in de sneeuw staan heeft de ontwikkelaar van Fallout 4, Bethesda Softworks, een speciaal snowboard ontworpen!

WTF

Het snowboard wordt geproduceerd door Never Summer Industries en is een All Mountain Freestyle board. Er zijn maar 155 boards gemaakt dus als je er een wilt moet je opschieten! De bredere boards zijn inmiddels allemaal uitverkocht, je kan jouw normale exemplaar reserveren via deze link voor $500,-.

Bierhond

Nieuw biertje nodig? No problem! En eh, wel even de koelkastdeur dicht doen!

Overleden actioncam

Iemand had een actioncam opgehangen in het bos om een timelapse te schieten, dus de camera maakte om de paar seconden een foto. Toen hij de camera op wilde halen kwam hij erachter dat zijn actioncam helemaal verrot was en het leek wel alsof iemand er met een schroevendraaier op had staan rammen. De geheugenkaart deed het nog zonder problemen en dit was de laatste foto die hij tegenkwam:

WTF

Bevroren boomstammen

“Hey chef! Haal jij even die vastgevroren boomstammen los?” “No problem!”

Bier, eh!

Goh, waar zou dit bier vandaan komen..?

WTF

Snowboarder kopt Nissan

Ouch! Ryan Tarbell was aan het filmen voor een nieuwe film toen hij na een jump de strijd aanging met een Nissan. Drie keer raden wie er gewonnen heeft!

Ryan heeft overigens mazzel gehad dat hij zichzelf nog kon draaien en de auto met zijn rug raakte, want als het head first was geweest zat hij er waarschijnlijk iets anders bij… +1 voor de dubbele ‘oh fuck!’

Sneeuwskills

Degene die dit voor elkaar krijgt heeft serieuze skills en veel te veel tijd!

WTF

Grote fout

Je baard afscheren na een lang en zonnig seizoen in de sneeuw…

WTF

Skirail

Dus, je hebt geen rail op de plek waar je ‘m wil hebben? No problem! Even je snowboard buddy’s inschakelen en je bent er.

Maandagmorgen

Face it, dit is hoe je eruit ziet op een normale maandagmorgen:

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

14 juli 2019

Zondag WTF #338

Weer een zondag dichterbij de wintermaanden, ook al duurt het nog erg lang. Het is chilltime met een bunch aan WTF voor je klaar staan!  Lees Meer…

Het was toch zomer? Met deze afkoeling gaan we bijna denken dat de winter er weer aan zit te komen. Anyway, het is chill time met de zondag WTF!  Lees Meer…

Meer Nieuws