Nieuws - 19 juni 2016   17:15 Zondag WTF #180

Door:

Stel je voor, je bent rustig aan het bergbeklimmen in Oostenrijk, zuipt je gids zichzelf klem en is hij ineens vertrokken. Het is weer zo ver, een gloednieuwe zondag WTF staat voor je klaar! 

Mario Kart

Mario Kart in het echt en dan ook nog eens in de bergen. Het enige wat je nog nodig hebt is een doos bananen om naar de anderen te gooien!

Bier openen

Je bier openen als een baas met alles wat je maar kan vinden. Zo doe je dat:

NASA onderzoek

Lig je het liefste zo veel mogelijk in bed en rook je af en toe een jointje? NASA is naar zulke mensen op zoek voor een onderzoek dat serieus goed betaald! Ze zijn namelijk op zoek naar mensen die 70 dagen mee willen werken aan een onderzoek waarbij je verschillende soorten wiet moet roken terwijl je in bed blijft liggen…

Het onderzoek levert je ook nog eens een dikke $18.000,- op en dat door dus eigenlijk helemaal geen zak uit te voeren! Je mag in principe alles doen, zolang je maar in bed blijft liggen. Skypen, gamen, boeken lezen, het is allemaal geen probleem. Je moet wel op je rug blijven liggen gedurende deze tijd, maar nog makkelijker een zak geld verdienen is écht niet mogelijk!

NASA wilt met dit onderzoek inzicht krijgen in wat het lichaam door kan maken tijdens langdurige ruimtevaart missies en wat voor een effecten cannabis op het lichaam kan hebben tijdens zulke missies en dat met name de psychologische effecten. Gedurende het onderzoek moet je uiteraard wel een aantal testen doorstaan om de juiste informatie te vergaren, maar verder moet je dus 70 dagen lang blijven liggen. Cashen maar!

Klimmen in een grot

Een grot verkennen is iets wat je leuk moet vinden want je weet nooit wat je tegen komt. Het is allemaal donker en voordat je het weet zit je in een of ander smal hoekje waar je eigenlijk met geen mogelijkheid uit kan komen. Deze dude weet precies hoe dat voelt, lekker man!

Hollywood tactics

Dus, de politie zit achter je aan?  Tijd om je jarenlange filmtraining toe te passen! Begin met je auto in de fik te steken zodat je een rookgordijn hebt en gooi vervolgens complete dozen spijkers de weg op. Succes gegarandeerd!

Dronken berggids naait ‘m eruit

Een groep bergbeklimmers moest serieus gered worden in Oostenrijk nadat hun gids iets teveel schnapps achterover had gegooid. De gids nam een groep van 60 Hongaren mee naar de Preiner Gscheid bergpas en na ongeveer een half uur wandelen stopte de groep om te lunchen. De gids klokte daar aardig wat drankjes achterover en toen de groep klaar was om te vertrekken wist niemand waar de berggids gebleven was.

Omdat de groep zelf niet kon navigeren op de berg hebben ze de reddingsdienst gebeld en zij hebben vervolgens een team van 12 reddingswerkers gestuurd om de Hongaren van de berg te halen. Toen ze de tocht naar beneden maakten kwamen ze ineens de berggids weer tegen die aardig aan het zwalken was en geen verklaring kon geven voor z’n verdwijning.

De gids ontkende dat hij gedronken had en de politie heeft geen alcoholtest afgenomen, omdat er geen gewonden zijn gevallen.

Backflip met cohones

Hoe kan deze dude nog een fatsoenlijke backflip maken met zulke grote cohones?

Zwitserse caviawet

Gevalletje bizar uit het Alpenland! Daar hebben ze namelijk serieus een wet waarin staat dat het illegaal is om slechts één cavia in huis te hebben. Als je graag een cavia als huisdier wilt hebben moet je er minimaal twee kopen!

Hoe bizar het ook klinkt, we hebben dit écht niet verzonnen. In Zwitserland willen ze dat huisdieren zo goed mogelijk behandeld worden en daarom hebben ze zware richtlijnen voor dierenmishandeling opgesteld. Het hebben van slechts één cavia wordt daar gezien als dierenmishandeling omdat de beestjes zich heel snel eenzaam voelen! Cavia’s zijn hele sociale beesten en ze hebben gezelschap nodig om zich goed te voelen. Ze gaan daar zelfs zo ver dat ze een ‘cavia uitleenservice’ hebben voor oudere cavia’s waarvan het maatje is overleden. Zij zorgen ervoor dat je cavia nooit alleen is!

De wet is al sinds 2008 actief en gaat nog veel verder dan alleen maar cavia’s. Wanneer je een enkele kat in huis haalt moet je ‘m naar buiten laten gaan en wanneer je een indoorkat wilt hebben moet je er minimaal twee hebben. Om een hond te mogen kopen moet je een cursus van drie lessen volgen compleet met praktijkoefening. Yep, daar in Zwitserland maken ze er serieus werk van!

Backcountry kano

Kanoën in de sneeuw, klinkt als een briljant idee toch? Als je het goed aanpakt, zeker, maar of het backcountry kanoën ook een populaire sport gaat worden…

Dronebeelden uit Noorwegen

Oké oké, we snappen het al. Noorwegen is awesome!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws