Nieuws - 23 oktober 2016   19:00 Zondag WTF #198

Door:

Oktober is altijd zo’n maand waar je als wintersporter eigenlijk niks aan hebt, maar we zijn er bijna doorheen en dus komt de sneeuw ook weer dichterbij! Check de nieuwe WTF met een verborgen miljoen in de bergen, skaten met een kratje pils en ‘s werelds meest badass opa!

Auto in de sneeuw

Je koopt natuurlijk een dikke 4×4 om ervoor te zorgen dat je niet in de sneeuw vast komt te zitten, toch? Als het dan toch gebeurt moet je op z’n minst een beetje weten hoe je eruit moet komen. Één kleine tip, zo doe je het dus niet! Serieus, hoe moeilijk is het om je auto vrij te krijgen?

Miljonair heeft miljoen verborgen in de bergen

Als je 84 bent en zwemt in het geld dan kan je nog een keer wat weggeven. Dit is precies wat een Amerikaanse miljonair gedaan heeft in de Rocky Mountains, maar niet helemaal zoals je het zou verwachten! Hij heeft ergens een kist met gouden munten, juwelen en goudklompjes verborgen met een waarde van ongeveer 1 miljoen dollar, maar het is geen makkelijke klus om ‘m te vinden. De miljonair heeft namelijk er namelijk een gigantische puzzel van gemaakt en tot nu toe heeft nog niemand ‘m kunnen vinden.

De zoektocht zou zo uit een film kunnen komen, met aanwijzingen die weer naar nieuwe aanwijzingen leiden enzovoort enzovoort. Zo nu en dan geeft de miljonair, Forrest Fenn genaamd, een paar hints vrij over de locatie en ondanks het feit dat er al duizenden mensen op zoek zijn geweest heeft nog niemand de schat gevonden.

De motivatie voor deze actie is heel erg simpel, Fenn wilt dat zoveel mogelijk mensen in de bergen zijn! Met deze zoektocht zorgt hij ervoor dat hordes mensen de natuur in trekken op zoek naar zijn schat en dat is iets waar hij blijkbaar erg van geniet. Er zijn overigens al meerdere mensen die zeggen dat heel de schat een hoax is, maar Fenn zelf blijft erbij dat de schat écht ergens in de Rocky Mountains ligt.

Buitje

Ja. Nee, dit is geen sneeuw, dit is hagel!

WTF

Winter is here…

Iemand is niet bepaald blij met vroege sneeuwval. Allemaal de schuld van Trump, eh!

Kat vs. vloerkleed

WAT. DE. FUCK. IS DIT???

Konijntje

Hop, hop, hop, WOOSH! Bye bye konijntje..!

WTF

Lama

Je komt ergens aan en dit is het eerste wat je ziet. Vergaat de wereld ofzoiets? Creepy!

WTF

Badass opa

Je kan maar beter goed voorbereid zijn op de winter!

WTF

Auto vs. betonblokken

Met zo’n 4×4 kan je aardig wat badass dingen uithalen, zoals over moeilijk terrein heen knallen alsof het niks is. Maar ja, twee grote betonblokken?

Strandskater

Goed achterover blijven leunen op je board, dan haal je het strand écht wel op je skateboard!

Bierskate

Een kratje pils zo snel mogelijk meenemen op een skateboard, klinkt als een briljant idee. Zoveel pijn in één gifje, hoe is het mogelijk…

WTF

Zo. Dat was ‘m weer voor deze week. Heb jij nou ook iets geniaals, bizars of WTF achtigs gevonden of meegemaakt en wil je dat delen? Stuur het op naar info@snowchamps.nl en wie weet zit jij in de volgende WTF!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

12 juli 2020

Zondag WTF #387

Weer een zondag overleefd? Good! De chillmode heb je wel verdiend, toch? Wat dacht je van waterskiën tussen de sneeuw met een sneeuwscooter op je pickuptruck? ‘MURICAA!  Lees Meer…

Het is juli en de mussen vallen van het dak, maar de mogelijkheid om te solliciteren bij de hoogste open air bar van Europa is zojuist weer gestart. Dus, wie heeft er enorm veel zin om een uniek seizoen te draaien in de sneeuw en aan de slag te gaan bij de 360 Bar in Val Thorens? Lees Meer…

Meer Nieuws