Nieuws - 8 januari 2017   17:11 Zondag WTF #209

Door:

Gefeliciteerd, je hebt de eerste week van 2017 officieel weten te overleven! De nieuwe WTF staat voor je klaar, met onder andere de grootste bierheld, schaatsen door een verlaten dorp en een snowboard backflip over een rijdende auto!

Bierheld

DEZE MAN! Geef ‘m een medaille! Snoeihard op je muil gaan en dan toch je biertje weten te redden, dat zijn skills!

IJszwemmen

Heb je snel last van claustrofobie? Dan moet je dit GIFje eigenlijk niet kijken… Zwemmen onder het ijs alsof het niks is, WTF!

Inhaalmanoeuvre

Welkom in Rusland… Inhalen als een gek op een besneeuwde B weg terwijl het kneiterdruk is, wat kan er misgaan?

Sneeuwberg

Van deze berg sneeuw naar beneden knallen op je langlaufski’s alsof je Candide Thovex bent in z’n nieuwste edit. Wat kan er mis gaan?

Auto backflip

Dit is awesome! Een backflip maken over een auto met je snowboard, terwijl je eigenlijk zo goed als stil staat op je plank. Sick!

Politieauto

Hmm, de politie auto schoonmaken zodat iedereen het kan zien dat wij het zien? Nah, gewoon even State Police achterop schrijven!

WTF

Sneeuwpop neemt wraak

Dus, jij wilt mij slopen? EET TEGELS, BITCH!

Hert in de tuin

Whatsup bro?

WTF

Schaatsen in Estland

Normaal gesproken hebben we niet veel met schaatsen en staan we liever op een paar ski’s of een snowboard, maar voor dit zouden we best een keer een uitzondering willen maken. Hoe vet ziet dit eruit?

Italië

Italië be like…

Tanken in Rusland

Ergens in Rusland vriest het blijkbaar zo hard, dat het pompstation een soort speciale drive-in wordt. Zet je auto er tegenaan en klaar! Hoe koud het was? -62 graden…

WTF

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws