Nieuws - 30 april 2017   16:33 Zondag WTF #224

Door:

Door alle Dutchweek chaos hebben we even een weekje WTF geskipt, maar vandaag gaan we gewoon weer verder met waar we gebleven waren! Snowboard chicks die elkaar de hersenen inslaan, een nieuw tomahawk record én een palletje pils in Finland. Enjoy!

Tomahawk record

En het record voor de meeste tomahawks na je eerste drop is neergezet hoor! Hoeveel het er zijn weten we niet, want de cameraman is weer een prutser. Misschien draait ie nog steeds!

Schaatsheld

Kijk, dít is dedication. Het zou zo een Hollander kunnen zijn, als onze winters niet al te warm zouden zijn om een plaatje ijs te krijgen!

Sleeplift

Sleeplift, of toch een stoeltjeslift? Als je een kilo of twintig weegt zijn het allemaal stoeltjesliften!

Sneeuwkat

Een speciaal mandje, een complete sneeuwjas, deze kat heeft het goed voor elkaar:

Biertje in Finland

Die Finnen houden wel van een drankje! Blijkbaar kan je daar in de supermarkt doodleuk een palletje bier kopen met dik 500 liter bier, daar kan je nog eens een feestje mee geven, als het niet zo stervesduur was!

WTF

Sneeuwbitchfight

Twee snowboardchicks die het blijkbaar niet met elkaar eens zijn. Oftewel, internetgoud! FIGHT FIGHT FIGHT!

Russische sleekids

Nederlandse kids zitten de hele dag thuis op de Xbox te kutten en komen niet meer buiten. Die Russen daarentegen, die komen wél buiten, maar of dit nou zo’n geweldig idee is…

Wodka kampioen

Meet Boris Pyanitsa, de nieuwe wereldkampioen wodka atten! Althans, dat denken we. Want even serieus, wie de F krijgt het voor elkaar om binnen één minuut drie flessen wodka weg te drukken?

Bierfail

En deze chick kan nog wel wat leren van Boris…

Skionderhoud

“Ach joh, niks aan de hand! Even langs de skishop brengen, die vullen ‘m wel weer op!”

WTF

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws