Nieuws - 2 juli 2017   19:15 Zondag WTF #233

Door:

Even een meertje in de fik steken? Waarom ook niet! Een rechtszaak om iemand te laten stoppen met naaktfoto’s, een kat die ‘m volle bak spacet op het ijs en een hele dikke double backflip. De WTF is weer ready! 

Rechtbank: Stoppen met naaktfoto’s

Hoe erg is het uit de hand gelopen wanneer je naar de rechtbank moet vanwege een ex die niet wilt stoppen met het sturen van naaktfoto’s? Het was toch echt het geval in Overijssel, daar kreeg een vrouw te horen dat ze er per direct mee moet stoppen anders gaan er hele andere problemen spelen.

De ex van de man die deze zaak aan heeft gespannen werd er namelijk helemaal knettergek van. Sinds hij de relatie stop zette bleef de vrouw maar naaktfoto’s sturen via de telefoon en zelfs via e-mail.

Om het hele feestje nog vreemder te maken: dit speelt blijkbaar al sinds 2015. Toen was de vrouw al naaktfoto’s aan het sturen naar de man, die vervolgens een paar foto’s doorstuurde naar familieleden met de vraag of zij ervoor konden zorgen dat de vrouw hiermee stopte. De vrouw stapte vervolgens naar de politie en de man kreeg een aanklacht van smaad aan z’n broek. In hoger beroep is hij hiervan vrij gesproken, maar nu speelt het dus nog steeds!

Zomerauto

Het is ook nooit goed he… In de winter moet je handschoenen aan in de auto omdat je handen anders vastvriezen en in de zomer moet je overhandschoenen aan omdat je anders je vingers verbrandt!

WTF

Parachute

Dit is wel echt een gevalletje next-level idiot. Ergens in Brazilië kwam iemand namelijk op een briljant idee! Voor weinig geld een parachute op de kop tikken via internet en vervolgens uit z’n appartement springen. Wat kan er misgaan?

Methaan meer

Wat doe je bij een bevroren meer dat vol zit met een gigantische hoeveelheid methaan? In de fik steken natuurlijk, HOPPAAAA!

Scary shit

HOLY SHIT! De eerste keer dat je deze ziet… Balls of steel!

IJsbeer vs. zeehond

Dus, altijd al willen weten hoe een ijsbeer een zeehond aanvalt? Nou, zo dus:

Donut draaien

“HEY! Tief nou eens op met je donut, ik moet naar huis!”

Motorritje

Met je motor over een oud stuk rails gaan toeren. Prima plan toch?

Backflip win

Een touw en een dubbele backflip. Deze dude is wel aardig winning!

Spacekat vs ijs

Zit dit beest aan de drugs of zoiets? Volle bak spacen op het ijs, zo doe je dat!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

18 augustus 2019

Zondag WTF #343

Nog brak van een episch weekend? Of gewoon lekker in je chillmode? Het is in ieder geval weer WTF tijd!  Lees Meer…

Meer Nieuws