Nieuws - 20 augustus 2017   20:41 Zondag WTF #240

Door:

Een piemelsticker om seks minder messy te maken en een bedrijf dat in het contract zet dat je iedere maand gegarandeerd een date krijgt. Chill ‘m maximaal, de WTF is weer klaar! 

Biertrein

Waarom zien we dit niet in meer barren of restaurants? Een trein die je bier komt brengen, awesome!

Chinese brug

Pak er een stoeltje bij, trek een biertje open en ga hier de hele dag naar kijken. Kunnen we uren mee vullen! 😂

Piemelsticker

Een sticker voor je snikkel, we verzinnen het écht niet. Die krengen bestaan echt en zijn blijkbaar bedoelt om ‘seks minder messy te maken’. Oké dan! Het is een Amerikaanse uitvinding die door het leven gaat als de Jiftip en je moet er mee doen waar je nu waarschijnlijk al aan zit te denken. Je plakt de sticker bovenop je snikkel.

De makers zeggen dat op deze manier het voorvocht blijft zitten en dat moet de sexy times dus weer iets minder rommelig maken. Maar ja, of dit nou zo’n goeie is? De makers hameren er op dat deze sticker geen vervanging is voor een condoom en sterker nog, je kan je leuter er aardig mee in de nesten brengen. Want ja, klaarkomen terwijl er een sticker overheen zit gaat niet en dan krijg je iets wat men een ‘retrograde ejaculatie’ noemt. Oftewel, je sperma kan nergens heen en gaat naar je blaas toe. Kan niet gezond zijn! Volgens de makers is dat overigens precies de bedoeling, want ze zeggen zelf: “Instead of ejaculating, hold the penis party indoors.”

WTF

Één ding is zeker: de Jiftips zijn echt niet aan te slepen. Een setje van drie plakkers kost je ongeveer zes euro en voordat je ze kan bestellen moet je nog wel even een accountje maken op de Jiftip website. Succes met plakken!

Russische douche

Wat is dat toch met Russen? Even een douche bouwen in je fucking meterkast. Why?

WTF

Programmeurs krijgen maandelijkse date

GEZOCHT: Programmeurs, geweldige secundaire arbeidsvoorwaarden. Het Nederlandse bedrijf Snel Een Taxi is op jacht naar nieuwe programmeurs en om die binnen te harken hebben ze hele bijzondere garanties gegeven. De programmeurs krijgen namelijk iedere maand gegarandeerd een date, geregeld door de baas!

“We merken dat de programmeurs die we nu in dienst hebben toch vaak net een andere taal spreken dan de meeste andere werknemers”, aldus directeur Sven Braam tegenover Bright.nl. “Ze zijn nu nog te veel getrouwd met hun computer.”

Door iedere maand een date te regelen hoopt het bedrijf voor liefde te zorgen en dat moet weer bij dragen aan een stabiele thuissituatie. Een happy programmeur is een goede programmeur! De garantie op een maandelijkse date wordt dan ook serieus vast gelegd in het contract en het bedrijf is er van overtuigd dat ze die garantie hard kunnen maken. Zelf zeggen ze dat er een paar casanova’s op het kantoor zitten die de programmeurs wel kunnen helpen en als dat niet werkt, krijgen ze een gratis abonnement op een datingsite naar keuze. Een datingbureau is ook allemaal prima, maar de directeur trekt wel de grens bij een escort. Het moeten dus wel serieuze dates worden.

Droneshot

Knap lastig hoor, een écht goed droneshot maken!

WTF

Skateboard skills

Dus, je zet ergens in je stad bankjes neer die anti-skateboarder zouden moeten werken? Helaas, gaat niet werken!

Skilift

Eeh, wat bedoelen ze hier precies? 🤔

WTF

Zelf gemaakte springplank

Even je zelfgemaakte springplank testen? Eerlijk is eerlijk, hij heeft wel gedaan wat ‘ie moet doen!

Golfkarretje

Waar zitten we naar te kijken? Geen idee hoe we dit moeten noemen, maar we willen het zelf ook proberen!

Ninja kitty

Ninja kitty laat z’n prooi écht niet achter. Hekkie? Geen probleem!

Badass politie

Die Amerikaanse politieagenten zijn zo slecht nog niet!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

18 augustus 2019

Zondag WTF #343

Nog brak van een episch weekend? Of gewoon lekker in je chillmode? Het is in ieder geval weer WTF tijd!  Lees Meer…

Meer Nieuws