Nieuws - 13 mei 2018   15:34 Zondag WTF #278

Door:

Even iets eerder dan normaal, maar dat betekent dat je alleen maar extra chilltijd hebt op deze zondag! Wat dacht je van een vrouw die next level crazy gaat, of écht extreem kajakken?

BMX skills

Perfecte mikskills én balans. Deze dude heeft het allemaal!

Extreem kajakken

Holy shit, één foute move en je klapt met je kop vol op de rotsen… Wat een balls!

Duitse dingen

Typische Duitse dingen. Vol gas over de Autobahn janken en dan dit voorbij zien komen!

Onweer

In een zware onweersbui naar buiten gaan met een lading metaal op je kop. Kan niks misgaan, toch?

Next level idiots

Deze heb je vast al wel voorbij zien komen, maar toch willen we ‘m even delen. Een paar mensen gingen naar Safaripark Beekse Bergen en die dachten: “Goh, laten we die beesten nog even van iets dichterbij gaan bekijken”, en stapten uit. Smart move…

IJsje

Ooit iemand zo snel een ijsje naar binnen zien werken? En dat zonder brainfreeze. Magic!

Vrouw stuurt 65.000 berichten na eerste date

Next level crazy alert! Een vrouw in Arizona heeft een stalk aanklacht tegen haar gekregen nadat ze online aan het daten is geslagen. Jacqueline Ades, zoals de 31-jarige vrouw heet, leerde een vent kennen via een dating website en na wat berichtjes besloten ze een eerste date te plannen. Na die eerste date ging Ades echter helemaal knettergek!

Na die eerste date heeft ze de man die ze ontmoette namelijk letterlijk zitten bestoken met berichtjes, in totaal ongeveer 65.000 in een hele korte tijd. Soms stuurde ze blijkbaar ongeveer 500 berichtjes per dag en dat was voor de man, die anoniem wilt blijven, toch echt wel de druppel.

Tijdens de rechtszaak gaf Ades aan dat zij het gevoel had dat ze de ware had gevonden en ze wilde de man dan ook absoluut niet laten gaan, waardoor ze dus next level crazy is gegaan. Na een paar dagen begonnen de berichtjes steeds erger te worden en kwamen er zelfs doodsbedreigingen bij. “Wat ik wel niet zou doen met jouw bloed… ik wil er in baden”, was een van de berichtjes die voorbij kwam tijdens de rechtszaak. Daarnaast schijnt ze aardig wat anti-semitische berichtjes te hebben gestuurd, waarin ze zichzelf vergeleek met Adolf Hitler.

De vrouw is opgepakt nadat ze in het gebouw gesignaleerd was waar de man werkte en de politie vond bovendien een mes in de auto van Ades. Tja, je weet nooit hoe crazy iemand is wanneer je met internetdaten begint!

Trickshot

Hoe vaak zou deze dude deze trickshots uit hebben moeten meten? Hoeveel pogingen zouden er nodig zijn geweest?

Backflip

Dus, je hebt uren staan scheppen voor een kicker, kom je erachter dat je geen snelheid kan maken. Fuck it, toch een backflip gooien!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

20 januari 2019

Zondag WTF #313

Klaar voor de snowpocalyps in Nederland met de verwachte 5 centimeter aan pure sneeuwterreur? Voordat het zo ver is, hebben we nog wat WTF voer voor je klaar staan!  Lees Meer…

Het was vorige week vrijdag weer eens tijd om zelf de ski’s in de car te flikkeren en te linkerbanen, Obertauern was de plek waar het allemaal moest gaan gebeuren! Lees Meer…

Meer Nieuws