Nieuws - 11 augustus 2019   18:47 Zondag WTF #342

Door:

Wist je dat ze in Colorado een gigantische vogelspinnen uittocht hebben met duizenden beesten? En wat te doen wanneer je gezeik hebt met je buren? Wij hebben de antwoorden!

Rolstoel

Work smarter, not harder!

Roze huis

Wat doe je als je ultieme haat aan je buren hebt? Dan probeer je ze zo hard mogelijk te fucken. Toch?

In Manhattan Beach liep de boel aardig uit de hand en als ultieme middelvinger besloot een van de buren om haar huis roze te verven en er idioot grote emoji’s op te verven. De burenruzie begon in mei toen de eigenaresse haar huis op Airbnb had gezet, wat tegen de regels is van de gemeente. De buren gaven haar aan, ze kreeg een boete van duizenden euro’s en daarop besloot ze om haar huis roze te verven.

Waarom? Simpel! Als er een foeilelijk huis om de hoek staat, worden de rest van de huizen minder waard. De eigenaresse zal het overigens nooit bevestigen, zij stelt zelf dat ze roze mooi vindt en dat de emoji’s een ‘modestatement’ zijn. Right!

Kattenluik

Ooit een kalf door je kattenluik zien klimmen? Dan mis je iets in je leven!

Watermeloen

De beste watermeloensnijder ever!

Hond

OMG WATER WATER OMG OMG WAATEEEEEHR!

Windje

En daar ga je dan met je ligbed!

Trap

Heb jij een trap nodig om naar beneden te komen? Deze dude laat wel even zien hoe het moet!

Duizenden vogelspinnen

Slecht nieuws voor iedereen die nu in Colorado zit. Althans, als je  bang bent voor spinnen. In Colorado gaat namelijk een grote uittocht beginnen en wel van hele grote vogelspinnen!

De verwachting is dat ze binnen een paar weken gaan beginnen aan hun afdaling naar de graslanden van Colorado om op zoek te gaan naar een vrouwtje en dat het er duizenden kunnen gaan worden. Deze spinnentrek duurt tot midden oktober en overigens goed om te weten: de vogelspinnen doen je niks. Maar toch! Als je zo’n kreng ineens tegenkomt…

Fierljeppen

Zo’n klein beekje en dan toch zó hard falen. Dat is ook knap!

Duikplank

Een dikke vette +1 voor deze afsprong!

Zwart gat

Een zwart gat waar eten in verdwijnt? We hebben ‘m gevonden!

Parachute

Damn, deze dude heeft best wel mazzel, dit had ook nét iets anders kunnen lopen!

Mieren

Een, WTF? Mieren gedragen zich als een soort bal wanneer ze op elkaar liggen en ze drijven in het water. Hoe werkt dit..?

Dronken bruiloft

Als je zo ontzettend bezopen bent op je eigen bruiloft dat je schoonmoeder je een beetje eten moet voeren, dan zit je er lekker in!

Brandweer

GIFjes omkeren, you’re doing it right!

Dolfijnen

Holy shit, zit je dan, op je boot!

Fietsguru

Als er iemand is die weet hoe je één moet worden met je fiets, dan is het deze snuiter wel!

McFlip

Zeg maar dag tegen je kassa’s!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Deel twee van het tweeluik in SnowWorld Landgraaf was gisteren aan de beurt en nu werd vooral gefocust op de railsectie. Dat werd door de deelnemers met alle plezier aangepakt waardoor ook de zondag een mooie wedstrijd van de Freestyle Tour zou gaan worden! Lees Meer…

WTF

18 november 2019

Maandag WTF #356

Even een beetje chillmode tussen de wedstrijdverslagen door is ook belangrijk, toch? We hebben je back met een verse WTF die weer voor je klaar staat. Enjoy!  Lees Meer…

Nou, het contestseizoen was uiteraard al afgetrapt in SnowWorld Zoetermeer, maar deze wedstrijd in SnowWorld Landgraaf voor de Freestyle Tour gehost door Shred Masters… Nondeju, die deed overal gewoon nog even een schepje bovenop! Benieuwd wie er naar de overwinning reden? Lees Meer…

Meer Nieuws