Nieuws - 30 november 2014   15:39 Zondag WTF #98

Door:

In Rusland hebben ze weer eens een mooi avontuur meegemaakt op een vliegveld. Het was er namelijk zo koud dat het vliegtuig vastgevroren was en door de passagiers weggeduwd moest worden! Verder in deze WTF: Een actioncam voor je vis, vreemdgaan zit in je genen en een dikke vette backflip fail!

Fisheye

GoPro? Wie heeft er nog een GoPro nodig als je de enige echte fisheye actioncam hebt? Maakt dit apparaat vast aan je vis en binnen no-time heb jij epische beelden met de avonturen van je geschubde vriend. Wie wil dat nou niet?

WTF

 

Lucky Bastard

“Shit, shit, shit, SHIT, SHIT, SHIIIIT! Oh, niks aan de hand, alles onder controle!”

Vreemdgaan zit in je genen

Australische wetenschappers hebben weer eens een bizar onderzoekje uitgevoerd waarbij ze tot de conclusie kwamen dat vreemdgaan in de genen zit! Als je ouders dus nog wel eens naast de pot hebben gepist is de kans groot dat je zelf ook een slippertje zal hebben.

Het gaat hier niet om een gevalletje rare conclusies, de wetenschappers hebben bij vrouwen zelfs de specifieke genen voor het vreemdgaan aan kunnen wijzen. Dr. Brendan Zietsch, een van de onderzoekers, melde het volgende: “Ons onderzoek toont duidelijk aan dat het genetisch materiaal van mensen invloed heeft op de kans dat ze seks met iemand anders dan hun partner zullen hebben.”

Uit het onderzoek bleek dat bij de mannen de genen voor 63% bepalen of iemand vreemdgaat. Bij de vrouwen ligt dit iets lager, daar zou slechts 40% door genen worden bepaald. De uitkomst van dit onderzoek kan overigens ook verklaren waarom het meestal niet bij één keer vreemdgaan blijft, maar dat het vaker voor komt.

Mocht je dus een keer in een ander bed belanden, dan heb je in ieder geval een goed excuus. Het komt allemaal door je ouders!

Heel veel mazzel…

… of gewoon heel veel skills? Het maakt niet uit om welke van de twee het hier gaat, het resultaat is baas!

Russisch vliegtuig vastgevroren

Dit soort verhalen kunnen ook echt alleen maar uit Rusland komen! Ergens in Siberië was het zo koud dat een vliegtuig letterlijk vastgevroren was aan de startbaan. Uiteindelijk moesten de passagiers de kou in duiken om met zijn allen het vliegtuig weer los te krijgen en zo alsnog te kunnen vertrekken!

Toen het vliegtuig vastvroor was het ook wel bijzonder koud in de regio, het kwik lag namelijk op -52 graden! In eerste instantie leek het erop dat de remmen van de Tupolev vastgevroren waren, maar dit is niet op te lossen door er met een paar man tegenaan te gaan duwen. Als het daadwerkelijk de remmen zouden zijn dan konden ze het wel shaken, dan zou er grover geschut bij moeten komen om alles weer los te krijgen.

Het lijkt er dan ook op dat het vliegtuig letterlijk is vastgevroren aan de startbaan. Door de landing worden de banden namelijk behoorlijk warm waardoor ijs en sneeuw gelijk smelt. Als er dan water in het profiel van de banden blijft staan en het is zo ontiegelijk koud, dan kan je zelf ook wel raden wat er aan de hand was!

Check de beelden van het duwwerk van de passagiers:

Backflip fail

Als je een beetje goed wil worden in het stunten met je ski’s, zit er maar één ding op: Heel veel oefenen! En ja, dan kom je een keer op het punt dat je je allereerste backflip probeert te maken. En wat gebeurt er dan? Juist, je gaat grandioos hard onderuit!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Heb je de countdown aanstaan totdat de terrassen weer open mogen? Dat snappen we heel goed. Om dit lange weekend door te komen hebben we in ieder geval weer een dosis WTF voor je klaar gezet! Lees Meer…

Meer Nieuws