Nieuws - 13 februari 2020   20:26 Zonnebrillenmerk Pit Viper gooit brute sneeuwbrillen op de markt

Door:

Oh man, wat gaan we hier lekker op zeg. Het zonnebrillenmerk genaamd Pit Viper, die vooral bekend staat om z’n eh… Bijzonder uitsprekende brillen, heeft nu het idee om met wintersportbrillen te komen ook daadwerkelijk uitgewerkt. En daar wordt de hele wereld mee geholpen.

Wanneer je nu denkt dat ze een paar euro overmaken aan een goed doel wanneer je een bril koopt heb je het mis, maar ze helpen de wereld wel degelijk. Hoe, horen we je vragen? Nou, wat dacht je van een banger van een introductie die Pit Viper in het leven heeft geroepen?

Ja daar zit je wel op te wachten en met die introductie ook daadwerkelijk de brillen. Nee maar echt. Pit Viper maakt brillen die je gewoon moet pullen als een baas en met hun kleurige brillen zorgt het ervoor dat het prima bij de wintersport past.

Want als we bijvoorbeeld naar Paul de Groot kijken, die draagt het merk al tijden en die komt er ook gewoon easy mee weg.

Fair enough, Paul de Groot kan een hoop hebben én hij is een baas, maar dat laat de Pit Viper op z’n hoofd dus ook wel toe.

Hoe dan ook, de viering van zo’n nieuwe brillenlijn moet natuurlijk wel een beetje goed gaan en dus is er een video in het leven geroepen. En wat voor eentje! Zet alle old school momenten op een rijtje en je krijgt ze te zien. Van de welbekende ‘ski over de tafel terwijl ze zitten te eten’ tot de ‘heup swingende skiërs’ én uiteraard mag de muzieksessie bovenop de berg niet vergeten worden. Terwijl ze met beide drie keyboards aan de slag gaan.

Yep, Pit Viper is gearriveerd in de wintersport en kosten voor de brillen zijn 170 dollar. Kopen kan je hierrrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

12 juli 2020

Zondag WTF #387

Weer een zondag overleefd? Good! De chillmode heb je wel verdiend, toch? Wat dacht je van waterskiën tussen de sneeuw met een sneeuwscooter op je pickuptruck? ‘MURICAA!  Lees Meer…

Het is juli en de mussen vallen van het dak, maar de mogelijkheid om te solliciteren bij de hoogste open air bar van Europa is zojuist weer gestart. Dus, wie heeft er enorm veel zin om een uniek seizoen te draaien in de sneeuw en aan de slag te gaan bij de 360 Bar in Val Thorens? Lees Meer…

Meer Nieuws