Video's - 13 juni 2018   18:47 13 jaar oude Benni Fridbjornsson dropt weer heel fijne seizoensedit

Door:

Het jonge snowboard talent uit IJsland genaamd Benni Fridbjornsson heeft zich weer gemeld en wederom met een fijne seizoensedit!

Het klinkt nu een beetje alsof we ‘m kennen en dergelijke, maar dat is niet helemaal waar hoor. We volgen ‘m enkel al wel een tijdje en de seizoensedits gaan terug vanaf het moment dat Benni Fridbjornsson 9 jaar oud was. Toen was het al iemand om in de gaten te houden en dat blijkt geen overbodige luxe te zijn geweest.

Want zo te zien heeft Benni Fridbjornsson ook nog steeds z’n trouwe sponsors achter zich staan, en dan praten we over bijvoorbeeld Oakley en Union. Maar! Er is ook een nieuwe sponsor om de hoek komen kijken ten opzichte van de oude seizoensedit. Wie dat is? Ja, ga jij anders even drie keer nodig hebben om te raden wie er ook wakker is geworden en wie er talenten scout voor z’n team… Red Bull natuurlijk!

Daarom kunnen we je ook vandaag even aanbevelen om hieronder op play te klikken en te gluren wat deze pas dertien jarige Benni Fridbjornsson uit z’n mouw weet te schudden. Oh, en als je je afvraagt hoe het komt dat we die naam van ‘m zo makkelijk eruit weten te jassen, dan eh… Gaan we nu even eerlijk met je zijn. Want ja, we kopiëren die naam gewoon zodat we het nooit fout hebben. Yup, we gaan op de no shame tour, anders blijven we aan de gang. Want kom op, alsof er ook maar iemand is die z’n achternaam normaal en foutloos kan schrijven zonder te twijfelen.

Meer bekijken van deze talentvolle snowboarder? Klik dan hierrrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's