Video's - 12 maart 2019   12:09 24 uur op pad met Juliette Willmann tijdens Freeride World Tour Ordino Arcalis

Door:

Atlete Juliette Willmann is voor 24 uur gevolgd door een camera om eens alles vast te leggen rondom haar Freeride World Tour wedstrijd in Ordino Arcalis!

Het klinkt wel leuk, 24 uur op pad met Juliette Willmann en tja: dat is het ook.

Ook al kunnen we je ook meteen even bijkletsen en vertellen dat het alleen geen 24 uur was. En niet alles krijg je te zien. Maar hey, hoor je ons klagen? Dacht het niet! Juliette Willmann is behalve een goede skiër ook nog eens prima om naar te kijken dus dat zit allemaal wel goed.

We snappen het trouwens best wel hoor, wanneer je er nu geen snars meer van snapt. “Ja maar in het onderwerp en intro stond 24 uur, maar dat is dus helemaal geen 24 uur?!” is een tekst die volkomen logisch is als we zo even naar alles kijken. Maar! Het zit dus wat anders in elkaar. Want zoals je wellicht al wel had meegekregen moest de Freeride World Tour wedstrijd in Ordino Arcalis verzet worden vanwege het weer en dergelijke. Maarja, zo’n ’24 uur op pad met Juliette Willmann’ was toen al gestart. En dan is de vraag: ga je dan nog steeds blijven filmen als Juliette een beetje ligt te Netflixen of in de lobby een boek aan het lezen is?

Nee, dat is niet de oplossing. Actie willen we zien! Dat heeft de crew dan ook goed begrepen en dus knippen ze even een aantal dagen er tussenuit tot het moment dat het game time is. Voor Juliette Willmann was het erop of onder, aangezien ze wel heel erg graag naar Freeride World Tour 2019: Xtreme Verbier zou willen gaan, maar daarvoor nog wel even goed moest presteren.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's