Video's - 25 maart 2016   8:15 9-jarige skier Nate Pruzan doet Corbet’s Couloir als een baas

Door:

Wat was jij aan het doen toen je 9 jaar oud was? Wellicht niet wat deze Nate Pruzan weet te presteren want hij heeft namelijk de beruchte Corbet’s Couloir in Jackson Hole zonder problemen weten te overleven!

En het verhaal wordt nog sterker, want eh… Deze jongeman doet dit avontuur die je in deze video gaat zien niet eens voor het eerst. Eigenlijk is het gewoon te bi-zar voor woorden als we er over nadenken want 9 jaar oud en nu al meermaals Corbet’s Couloir hebben overleefd? Toen wij 9 waren, waren we druk bezig met oorlogje spelen, knikkers verduisteren na het verliezen en met groene kleding thuiskomen van het voetballen, maar dat is bij locals zoals in Jackson Hole natuurlijk andere koek. Daar kan je bijvoorbeeld natuurlijk niet knikkeren in de winter. Eh…

Anyway, voor wie nog niet echt bekend is met dé beruchte freeski plek uit het Amerikaanse skigebied had collega Takku een tijdje geleden een mooie beschrijving voor je gemaakt: “Corbet’s Couloir is al jarenlang dé plek om te bewijzen dat je ballen hebt, Als je bovenaan staat zie je niets meer dan een smalle opening in deze diepe geul en daar moet jij dan op je ski’s of snowboard doorheen zien te komen. Als je aan het begin één klein foutje maakt ben je de sjaak, dan val je een flink eind naar beneden op deze steile helling.”

Oftewel: genadeloos worden de kleine foutjes door Corbet’s Couloir afgestraft en hier is dus die 9-jarige Nate Pruzan naar beneden gekomen alsof het niets is! Wij zouden onze knieën niet meer bij elkaar kunnen houden van al het getril, maar deze jonge baas heeft er allemaal geen problemen mee. Maar goed, aan de andere kant. Nu hebben én een hond én een 9-jarige het gered, wellicht moeten we er toch eens aan geloven! Maar bekijk eerst snel de bewegende beelden van Nate Pruzan en z’n vader in Jackson Hole!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's