Freeride. Video's - 24 december 2022   12:37 Abe Kislevitz doet heerlijke run door de bossen van Mammoth Mountain

Door:

Abe is back! Of nouja, een beetje. Mr. GoPro is bezig geweest met bomen in Mammoth Mountain wat voor een heerlijke rit heeft gezorgd die je even wil hebben gezien.

Abe Kislevitz is nog altijd bezig met ski’s en GoPro’s en het is dan ook een fijne bijkomstigheid om ‘m op het grote scherm weer voorbij te zien komen. De beste man zien we tegenwoordig niet al te vaak mee voorbij komen, maar als het gebeurt dan is het genieten geblazen.

Nu hoef je overigens niets te verwachten als het aankomt op dikke tricks en leipe airtime, want daar is Abe Kislevitz niet perse meer van. Gewoon lekker tussen de bomen door rammen en je er geen een raakt, terwijl het niet veel scheelt. We zouden er vandaag de dag gewoon voor tekenen!

Plus, we zouden beneden komen met een brede grijns op ons gezicht, aangezien dit soort runs wel aan ons besteed zijn. Dat gezegd hebbende: ondergetekende heeft wel eens een kerstboom geknuffeld. Niet geheel vrijwillig overigens, maar wel met de linker ski links van de boom en de rechter ski rechts van de boom. De rest van het avontuur mag je er zelf bij verzinnen.

Als je nu denkt “Abe wie?” Dan praten we je snel nog even bij. Abe Kislevitz is jaren geleden in z’n studententijd gestart met GoPro video’s maken met vrienden en al gauw bleek dat hij daar wel feeling voor had. Het was dan ook een tijdje later dat GoPro aan de deur klopte of hij het leuk zou vinden om binnen hun bedrijf aan de slag te gaan en foebeliewoepskie nu is Abe lekker aan het werk bij GoPro. Terwijl hij dus nog steeds dit soort heerlijke video’s bouwt.

Overigens moet je even door het begin van de video heen, waar het allemaal nog niet zo soepel gaat qua skiën. Maar daarna is het hek van de dam. Dan weet je dat alvast.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride