Video's - 8 februari 2016   17:20 Absolut Park showt de gaafste stunts van de maand januari

Door:

In ‘t Absolut Park was het tijdens de maand januari zo te merken een mooi en goed moment om de camera er bij te pakken! Dat hebben ze daar namelijk zonder twijfel gedaan want Absolut Park heeft nu een edit online gezet van alle hoogtepunten uit die maand. En je raadt het al: die is erg fijn om naar te kijken! Plus, er komt echt een hele bunch aan atleten voorbij om hun talent te showen dus klikkerdeklik maar even snel.

Ja die Oostenrijkers zijn zo gek nog niet om met zo’n edit op de proppen te komen. Herinner je je nog dat we een tijd geleden telkens maar edits op je beeldscherm toverden uit Stubai Zoo? Eigenlijk was het meer dat we je bijna hadden bedolven zoveel beeldmateriaal dat er was, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken.

Want al met al was het beeldmateriaal uit Stubai Zoo tijdens Prime Park Sessions werkelijk waar om je vingers bij af te likken en nu is het dus Absolut Park in Flachauwinkl, Oostenrijk die ons de komende minuten gaat plezieren met een hoop atleten!

Het moge duidelijk zijn dat we in deze edit aardig wat team riders van het Absolut Park voorbij gaan zien komen en dan hebben we het bijvoorbeeld over Marko Grilc en Dominik Wagner die je door de lucht ziet vliegen. Maar! Daar blijft het natuurlijk niet bij, want onze Belgische held Seppe Smits is ook onderdeel van datzelfde team!

Verder kan je onder andere Aimee Fuller en Roope Tonteri hun snowboard de sporen zien geven en zullen ook Peetu Piiroinen, Mathias Weissenbacher, Clemens Millauer, Mitja Kodric, Joss McAlpin en Jess Rich het niet laten om je zo enthousiast te maken dat je deze edit dalijk nog maar eens wilt afspelen. Maar voordat het zover is, eerst maar eens op play klikken!

SECOND to NONE – Best of January – Snwbrdfeat.: Seppe Smits, Peetu Piiroinen, Mathias Weissenbacher, Aimee Fuller, Roope Tonteri, Marko Grilc, Dominik Wagner, Clemens Millauer, Mitja Kodric, Joss McAlpin and Jess Rich

Geplaatst door Absolut Park op woensdag 3 februari 2016

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's