Video's - 10 maart 2019   14:57 Alex Meliss deelt bizar lekkere behind the scenes beelden van #ROADSHOW2

Door:

Japan zorgt meestal al wel voor fijne beelden, maar de behind the scenes edit van de ROADSHOW2? Die is wel écht erg bruut te noemen!

En daar is serieus niets aan gelogen. Daarom zullen we het even voor je in perspectief zetten: Japan stond namelijk al in de top 3 van onze bucketlist, maar nu willen we echt niets anders meer dan daar een keer naar toe gaan. En ja, dat komt door de tien minuten die Alex Meliss klaar heeft gezet in vlogformat. En zelf? Zelf stelt hij nog de vraag of het wel de moeite waard is en of er ook maar iemand zit te wachten op een tweede deel.

Echt, de brutaliteit. Met kwijl wat uit onze open mond druipt en compleet geëmotioneerd zaten we naar de laatste shots van de behind the scenes video te kijken en ALEX MELISS IS NOG NIET ZEKER OF DIT WEL GOED GENOEG IS?!

Wauw. Naja, aan de andere kant waarderen we het wel dat hij niet meteen van de hoogste toren schreeuwt dat hij de beste is. Dat geven we ‘m wel mee. Zoals hij de vorige keer al zei noemt Alex Melis het zelf ‘the best winter of my life’ en dat is wat ons betreft nog wel een understatement, want holyf*ckingshit wat heeft die Alex Meliss een lekker avontuur beleefd zeg. Samen met Markus Eder, u wel bekend van de Freeride World Tour, en Fabio Studer heeft hij een enorm goede periode gehad en daar zijn we nu van op de hoogte.

Voor de originele video kan je hierrrr terecht en als je denkt dat we deze video pas een keer hebben gezien heb je het niet bij het rechte end, want als we op ‘publiceer dit artikel’ hebben geklikt wordt de ‘full screen’ en ‘1080p’ met een grote grijns op ons gezicht aangeklikt. Om naderhand weer te kwijlen van de gruwelijk lekkere beelden die uit Japan zijn gekomen. Maar! Dit keer wel met een bakje.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's