Video's - 7 februari 2020   11:40 Alex Meliss is wezen poederhunten met vrienden en het resultaat is weer heerlijk

Door:

“After no snowfall in whole January it feels super good to be back in the snow and enjoy wintertime”, aldus Meli himself. Nou, we kunnen zeggen dat die ‘enjoy wintertime’ toch wel een aardig understatement is want Meli heeft een jaloersmakende edit gemaakt!

Als iemand als Meli op pad gaat om ‘wintertime te enjoyen’ dan weten we ondertussen al wel een beetje hoe laat het is. Dan is hij namelijk bezig om weer van die beelden te schieten waarvan je denkt ‘waarom zit ik niet op die plek?!’ en alles wat daar eigenlijk nog wel een beetje bij komt kijken.

Want tussen die bomen door knallen kunnen jij en ik tot op zekere hoogte ook, maar op een of andere manier weet Meli er toch altijd wel iets unieks van te maken. En dan komen natuurlijk nog die momenten waar wij onze nek breken en waar hij ze gewoon landt.

Dat is natuurlijk ook nog wel een dingetje he. Hij laat het er allemaal zo relaxt en chill uitzien alsof iedereen het kan, maar ondertussen zijn de hoeveelheid helikopters niet aan te slepen als wij het zouden gaan proberen.

Daarom genieten we maar gewoon vanuit onze bureaustoel van de actie die Meli voor ons op de camera heeft vastgelegd en daarmee ons enthousiast maakt. We starten overigens in Zuid-Tirol op 29 januari van dit jaar, waar blijkbaar de sneeuw meer dan prima gevallen is, om de volgende dag in de car te springen richting Arlberg. En ja, ook daar heeft Meli weer de nodige bochten gemaakt waardoor we nu in de auto willen stappen om te gaan skiën!

Meer werk van Meli zien? Dan moet je even hierrrr en hierrrr klikken.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's